Aktywne Wpisy

Silvan01 +225

Czy jakies inne miasto w Polsce ma tak gigantyczne korki, jak #krakow? To w ogóle nie do życia miasto jest do jakiegokolwiek poruszania się. Chyba z 2 razy większe zagęszczenie aut niż we #wroclaw plus do tego jeszcze w tym drugim mieście na wakacje naprawdę aut jest mniej, a Kraków to ciągle wiecznie zatkany niczym woskowiną ucho bezdomnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mircy, jestem przed finalnym zdecydowaniem się na projekt domu. Mam już wszystko wybrane i ogarnięte i jutro mam zamiar kupować ale jeszcze ten jeden ostatni raz pytam się was - czy w projekcie tego domu jest coś co wypadałoby zmienić? Coś co ewidentnie będzie mnie pozbawiać smaku życia w przyszłości(poza żoną)?
#prawobudowlane #dom #budujzwykopem
https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-bugenwillach-g2p-mdf9226c957ec7
źródło: comment_Bi3LwZlzD0bjxrF7sQ37Q0U7WdVB5Jj0.jpg
Pobierz@kobiaszu: Teściowa. Więc jak najdalej od tesciowej, minimum 2m pod ziemią.
Garaz musi byc na rodzinnego pasata kombi, yariske zony i jedno stanowisko, zeby dlubac przy swoim mustangu.
@kobiaszu: ja bym:
1. usunął piwnice
2. zamknął kuchnie
3. na piętrze usunął pomieszczenia 5,6 albo 9 aby zlikwidować ciemny korytarz (nie ma tam
Dlaczego? Osobiście nie wyobrażam sobie życia bez piwnicy, moi rodzice mieli i cały p--------k, graciarnię i kotłownię mogli schować pod
to chyba pod warunkiem, że zbudujesz sobie altankę na sprzęty przydomowe. Inaczej będą leżeć w garażu i 2 passaty już nie