Wpis z mikrobloga

Żona mówi, że jestem p------y ale no nie odpuszczę xD
Mircy, jestem przed finalnym zdecydowaniem się na projekt domu. Mam już wszystko wybrane i ogarnięte i jutro mam zamiar kupować ale jeszcze ten jeden ostatni raz pytam się was - czy w projekcie tego domu jest coś co wypadałoby zmienić? Coś co ewidentnie będzie mnie pozbawiać smaku życia w przyszłości(poza żoną)?

#prawobudowlane #dom #budujzwykopem

https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-bugenwillach-g2p-mdf9226c957ec7
kobiaszu - Żona mówi, że jestem p------y ale no nie odpuszczę xD
Mircy, jestem przed...

źródło: comment_Bi3LwZlzD0bjxrF7sQ37Q0U7WdVB5Jj0.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy w projekcie tego domu jest coś co wypadałoby zmienić?

@kobiaszu: ja bym:
1. usunął piwnice
2. zamknął kuchnie
3. na piętrze usunął pomieszczenia 5,6 albo 9 aby zlikwidować ciemny korytarz (nie ma tam
  • Odpowiedz
@WuBe: Wow stary, o takie uwagi mi chodziło.

1. usunął piwnice

Dlaczego? Osobiście nie wyobrażam sobie życia bez piwnicy, moi rodzice mieli i cały p--------k, graciarnię i kotłownię mogli schować pod
  • Odpowiedz
@kobiaszu jak dla mnie niepraktyczne jest wyjście z garażu w innym miejscu niż wiatrołap. Przy mokrej pogodzie będziesz musiał ściągać buty i specjalnie je nieść do wejścia, albo jak je zostawisz przy wejściu garażu to będziesz się wkurzał gdy akurat buty, które chciałeś założyć wychodząc gdzieś pieszo są w innym miejscu.
  • Odpowiedz
@WuBe: a wg mnie:

1. usunął piwnice

to chyba pod warunkiem, że zbudujesz sobie altankę na sprzęty przydomowe. Inaczej będą leżeć w garażu i 2 passaty już nie
  • Odpowiedz