Aktywne Wpisy

flytying +93
źródło: 1000050257
Pobierz
MokebeElDursi +527
#iran Baron Trump jednym ruchem kupując ropę za 130mln dolarów zarobił już 70 mln $. Popatrzcie - taki mlody chłopak a taki zdolny, w tydzien sobie życie ustawił a my codziennie na 7 rano do roboty za 4k. Szkoda, że nie jestem taki bystry jak Baron

Pierwszy nocleg na farcie, mówiłem że miałem spać w namiocie - jednak rok wcześniej poznałem ludzi którzy zgodzili się nocować mnie parę nocy w tym roku, jednak pogadałem z nimi i zdecydowali się udostępnić mi sofę
Jakie masz wykształcenie? Jakieś kursy, certyfikaty?
Ciekawi mnie geneza przyjazdu tego Kolumbijczyka na Islandię :D
Komentarz usunięty przez autora
Masz Prawo Jazdy czy nie? :)
Jakie masz aktualnie wyksztalcenie?
Przyjeżdżasz, i jest coś takiego jak kennitala, taki numer identifykacyjny. Robisz go albo poprzez pracodawcę (zatrudniasz się i on Ci robi, trwa to parę dni), albo kupujesz w banku za ok
Komentarz usunięty przez autora
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej, SEPY (1kV), Kurs spawania światłowodów, prawo jazdy kategorii B, geneza kolumbijczyka to dłuuuuuuga historia :P Ale w skrócie - mieszkał od 11 roku życia w UK, a potem po prostu firma przerzuciła go na Islandię, jest managerem hotelu :)
Ja akurat władam językiem calkiem sprawnie, ale spora ilość Polaków niestety to niezła patola, zero języka również, spokojnie da się znaleźć robotę bez tego w rybach, czy też sprzątaniu, albo innych mniej wymagających zawodach. Da się za nią przeżyć, myślę że pracując normalnie te 220k powinno
Islandzkim sorkiem? co to znaczy? :P W normalnych mieszkaniach absolutnie nie ma grzyba :)