Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +259
Trias +676
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #polityka
@gwynebleid: Przecież to poziom Urbana.
Komentarz usunięty przez moderatora
@RocketQueen: Chyba swojej inteligencji d-----ł. Bo nie wierzę, żeby ktoś chociaż z odrobiną rozumu popierał te słowa.
@Yolocaust: Logika na zasadzie "policjanci są potrzebni tam gdzie są morderstwa, a nie gdzie są kradzieże".
Dodatkowo osoby biorące w tych protestach nie zajmują się tym zawodowo tylko normalnie mają
@Kardig: Pokaż mi jakie hasła czarnego protesty były "parodią feminizmu"?
Feminizm jest w Polsce potrzebny co chociażby widać po takich postach jak ten. Polecam posłuchać całej wypowiedzi tego Pana - dla niego kobieta to powinna mieć w głowie zakupy, randki i myśleć o tym
Spytaj swojej matki co by sądziła, gdyby ktoś o niej tak powiedział, tylko
Komentarz usunięty przez moderatora
@d4wid:
Po pierwsze: rozumiem, że ty jesteś przystojniakiem, twoja matka/siostra/babcia/ciocia
jak widac tam tylko brzydkie osoby chodzą, więc coś o tym świadczy, nie? XD
juz kij z tym, że nikt je normalny nie traktuje poważnie, także wracaj do piwnicy białorycerzyku