Wpis z mikrobloga

A ja głupi myślałem, że feministki są potrzebne w muzułmańskich krajach gdzie kobieta jest traktowania jak g---o... ale nie k---a, feministki są potrzebne w kraju, w którym jakiś randomowy typ powiedział prawde o cipach z jakiegoś c--j wartego protestu XD

@Yolocaust: Logika na zasadzie "policjanci są potrzebni tam gdzie są morderstwa, a nie gdzie są kradzieże".

Dodatkowo osoby biorące w tych protestach nie zajmują się tym zawodowo tylko normalnie mają
  • Odpowiedz
Problem w tym, że dzisiejszy feminizm to parodia tego co było wcześniej i poza kilkoma akcjami, to w dużej mierze najazd na facetów i szukanie kolejnych przywilejów

@Kardig: Pokaż mi jakie hasła czarnego protesty były "parodią feminizmu"?
  • Odpowiedz
@Kardig: Post odnosi się do Czarnego Protestu. Zresztą zgodnie z twoją logiką to każdy ruch można skrytykować. Patriotyzm? Sebka w bluzie PW i czapeczce HWDP - parodia patriotyzmu, bez sensu, cały skreślony od góry do dołu!

Feminizm jest w Polsce potrzebny co chociażby widać po takich postach jak ten. Polecam posłuchać całej wypowiedzi tego Pana - dla niego kobieta to powinna mieć w głowie zakupy, randki i myśleć o tym
  • Odpowiedz
@d4wid: Uważasz, że wyśmiewanie poglądów ludzi jest ok, jeśli fizycznie Ci się nie podobają? Sądzisz, że wyciąganie wniosków z d--y i obrażanie ludzi bo się z nimi nie zgadzasz światopoglądowo, jest czymś co powinno być pochwalane? Uważasz, że uprzedmiotowianie kobiet i zakładanie, że ich poglądy wynikają z tego, czy ktoś je rucha czy nie, to dobre zachowanie?

Spytaj swojej matki co by sądziła, gdyby ktoś o niej tak powiedział, tylko
  • Odpowiedz
@rzep: to nie moja wina, że tam same paszczury chodzą, których nikt nie chce, ale prawda boli najmocniej, czyż nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
to nie moja wina, że tam same paszczury chodzą, których nikt nie chce, ale prawda boli najmocniej, czyż nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@d4wid:

Po pierwsze: rozumiem, że ty jesteś przystojniakiem, twoja matka/siostra/babcia/ciocia
  • Odpowiedz
@rzep: ja jestem prostakiem a ty bordoXD
jak widac tam tylko brzydkie osoby chodzą, więc coś o tym świadczy, nie? XD
juz kij z tym, że nikt je normalny nie traktuje poważnie, także wracaj do piwnicy białorycerzyku
  • Odpowiedz
@d4wid kolejny samiec alfa z neta a ogolnie beta stulej ktory na ulicy sie kuli jak nawet wieksza kobieta przechodzi obok i ucieka przed wszystkimi innymi facetami wzrokiem XD ale sie takich szczurkow ustawialo kiedys na przerwie
  • Odpowiedz