Wpis z mikrobloga

@gwynebleid:

Jakbyś widział moją siostrę to ta wypowiedź miałaby jakąkolwiek wartość, tak to tylko robisz z siebie głupka i próbujesz być zabawny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Śmiejesz się z poczucia humoru innych ludzi, podczas gdy twoje jest równie żałosne - o ile nie bardziej, bo ty starasz się do tego być pseudo inteligentny i sarkastyczny xD Ciekawe jest też to, że z miejsca założyłeś, że śmieszą
ruszka - @gwynebleid: 

Jakbyś widział moją siostrę to ta wypowiedź miałaby jakąkol...

źródło: comment_zjPiDA0ZO6rN2sqJIQBlQPQe5ZGJurC9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@d4wid: Nie szata zdobi człowieka. Cham włożył muszkę i rżnie intelektualistę, uchodząc za eksperta. Oficer podobno. Chyba w gumofilcach i berecie, a nie w oficerkach. Sztandarowy przykład tego, że szambo w Polsce za sprawą "dobrej zmiany" trafiło na salony.
  • Odpowiedz
@Kardig: jasne że sporo środowisk źle rozumie feminizm, potrzeba edukacji, odkłamywania stereotypów i wielu rzeczy, niektóre organizacje zabierają się za to od d--y strony dyskryminując mężczyzn na niektórych polach żeby była równowaga, ale problem jest ogromny
  • Odpowiedz
@d4wid: nie ma brzydkich, sa niezadbane. Za duzo ciala? Kardio. Za malo? Masa. Wiecej nikomu nie potrzeba. I wtedy wystarczy jakas znikoma ilosc tej tapety na buzke i jest pieknie. Ale latwiej robic odwrotnie, a szkoda :( Ja swoja byla kochalem jaka byla, ale jak chcialem ja wyciagnac codzien na bieganie albo chociaz co drugi dzien, na silownie czy cos, to jakos niespecjalnie. A ladna byla bez malowania. Nie wiem
  • Odpowiedz
@gwynebleid: Z drugiej strony miło ze strony tego pisowskiego troglodyty, że w ciągu minuty dobitnie udowodnił potrzebę istnienia ruchów feministycznych w Polsce. Niełatwa sztuka.
  • Odpowiedz
@BielyVlk: ja jeszcze 3 lata temu sam zaprzeczałem istnieniu polski homofobicznej, antysemickiej i rasistowskiej. Ale dresiarze wyklęci z marginesu społecznego pis zamienia w swoje "patriotyczne" bojówki i się zaczyna robić ciekawie.
  • Odpowiedz