Aktywne Wpisy
ali_baba +317
DonGebels +59
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Każda papryczka innej odmiany - oczywiście przed wysyłka zostaną podpisane, więc będzie szansa zapoznać się z różnymi smakami i poziomami ostrości od tych łagodnych aż do tych palących w tyłek.
Wysyłka na mój koszt ;)
#chilihead #papryczki #chili #papryka #ogrodnictwo #ogrod #domowyogrod #ostrezarcie #rosliny #zainteresowania #hobby #goomowesosy #gotowanie #kuchnia #jedzenie #gotujzwykopem #ostresosy #papryka #przyprawy #zadarmo
Serio, spleśniało mi ponad dwa kilo chili w trakcie kiszenia na sos(przepis Kwasiora, polecam). Ale mam jeszcze swoje zbiory, nie plusuję coby inni mieli szansę.
PS: Poza ciemną papryczką na środku wszystkie znam. To habanero chocolate, czy coś innego? Bo mi czekoladowe habanero w tym roku nie wzeszło, ogólnie słabe nasiona miałem. (╥﹏╥
Sosy kwaszone to zawsze ryzyko ;)
Ryzyko jest warte zabawy. Tym bardziej, że pierwszy raz mi zakwitło, do tej pory(ostanie 3 lata pewnie, choć w zeszłym roku przepis zmieniłem) przerobiłem kilkanaście kilo na takie sosy i nic się nie działo. Ale za to sporo jalapeno i aji peruvian wrzuciłem do słoików w tym sezonie. Nie wiem tylko co zrobić z jednym chińczykiem(miało być CGN 22207, ale część
#dysmozgowie
@kotos00 Da się. Piszcie na priv.
@kleeb Ja w tym roku testowałem już prawie wszystkie z 40 odmian, które mam. Ogólnie mam mordę wypalona :-D
Ja się teraz na jolokie zasadzam