Aktywne Wpisy

Wrrronika +6
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

daeun +55
Uprzejmie informuje że nicki wszystkich osób shitpostujacych w godzinach strajku zostaną zarchiwizowane i dopisane do listy wstydu, jako zdrajcy spolecznosci sympatyzujacy z reżimem Michaiła Białka. #wykopgate20

#krakow
źródło: comment_Zj2SqZYomcRDSqNeBZ0fnpka3cQBcEhG.jpg
PobierzCzy ZIKiT może zakazać osobówkom jazdy po mieście? Jeżeli nie, to czemu on winny?
@WesolySromek: tak, ich wina, bo oni są organizatorem komunikacji miejskiej. Porównywałeś kiedyś czasy przejazdu własnym środkiem lokomocji a KMK? Ja praktycznie wszędzie jeżdżę autem, bo nie mam ochoty marnować połowy dnia na komunikację miejską.
Priorytetowa sygnalizacja dla wszystkich tramwajów (tak jak przejazd kolejowy, pociąg nie czeka na światło) oraz siatka buspasów w całym mieście
Kto jest odpowiedzialny za remonty we Wrześniu?
Kto nie przypilnowal Serenady, która ma opoznienia przez co i tak zakorkowana ulica dobrego pasterza jest jeszcze bardziej zapchana + zwężenie najważniejszej drogi wschód zachód na północy czyli Bora - korki sięgają estakady na rondzie Polsadu.
Kto pozwoli na zwężenie do jednego pasa na Konopnickiej żeby sobie developer wybudował wjazd na osiedle?
Remont mostu kolejowego na poradnickiej.
Remont mostu na
@WesolySromek: Zj.b się jak cię nie stać na auto.
@znkk: A kiedy mają być remonty? W grudniu?
@znkk: No no, na pewno zwężenie to "generuje korki". Wcale nie robi tego tysiące samochodów które zjeżdżają się z okolicznych wiosek
Co do Konopnickiej to widać, że tamtędy nie jeździsz a się wypowiadasz. Ty jakimś trollem musisz być
http://www.radiokrakow.pl/od-was/krakowski-koszmar-drogowy/
Życzę im wszystkim żeby zawsze dojeżdżali wszędzie z taką punktualnością jak MPK w ostatnim tygodniu.