Aktywne Wpisy
R2D2_z_Sosnowca +266
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
magdalena-gaska +87
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo
Każda zainteresowana osoba pisze list, przedstawiając siebie tak by zainteresować potencjalną wybrankę/wybranka, no i też czego oczekuje od drugiej osoby.
Podajemy swój wiek (i płeć też, albo używajcie żeńskich/męskich form, wydaje mi się, że był jakiś list z którego treści nie dało się tego wykazać xd)
Podajemy miejscowość.
Podajemy imię.
Chyba tyle.
Zainteresowana osoba wysyła później ten list do mnie razem ze zdjęciem. Ja opublikuję na mirko wyłącznie list, a zdjęcia są tylko dla mnie w celu wyeliminowania troli. Nie musisz pokazywać twarzy, ale kartka z nickiem na wykopie musi być na zdjęciu widoczna. Bez zdjęcia listy polecą do kosza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W komentarzach zgłaszają się zainteresowani konkretnym listem i daję im kontakt do autora/autorki listu.
#mirekszukazony #rolnikszukazony #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #samotnosc #milosc #tfwnogf #tfwnobf #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Może rozruszamy ten tag?
Czy chcesz kolejną edycję #mirekszukazony?
jak chcesz to ciągnij to dalej