Wpis z mikrobloga

Truchę tu pusto pod tagiem #mirekszukazony więc co wy na to, żeby zrobić taką akcję jeszcze raz? @kopek nie ciągnie tego dalej więc mogę się tego podjąć jeśli chcecie. Zasady takie jakie były ostatnio, jeśli ktoś nie pamięta, albo jest zielonką to przypomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Każda zainteresowana osoba pisze list, przedstawiając siebie tak by zainteresować potencjalną wybrankę/wybranka, no i też czego oczekuje od drugiej osoby.
Podajemy swój wiek (i płeć też, albo używajcie żeńskich/męskich form, wydaje mi się, że był jakiś list z którego treści nie dało się tego wykazać xd)
Podajemy miejscowość.
Podajemy imię.

Chyba tyle.
Zainteresowana osoba wysyła później ten list do mnie razem ze zdjęciem. Ja opublikuję na mirko wyłącznie list, a zdjęcia są tylko dla mnie w celu wyeliminowania troli. Nie musisz pokazywać twarzy, ale kartka z nickiem na wykopie musi być na zdjęciu widoczna. Bez zdjęcia listy polecą do kosza ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W komentarzach zgłaszają się zainteresowani konkretnym listem i daję im kontakt do autora/autorki listu.

#mirekszukazony #rolnikszukazony #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #samotnosc #milosc #tfwnogf #tfwnobf #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Może rozruszamy ten tag?

Czy chcesz kolejną edycję #mirekszukazony?

• Tak, wypok do dobry portal matrymonialny 57.3% (165)
  • Tak, ale niech ktoś inny zorganizuje 3.8% (11)
  • Nie, to bez sensu, za dużo tu przegrywów 16.7% (48)
  • Usuń konto 22.2% (64)

Oddanych głosów: 288

• 8