@Michal_z_ksiegowosci: @Duze_p--o: proces witcher3.exe. Nie wiem co tam jest do p2p, a sejvy chyba synchronizuje po wyjściu? A nawet jeśli po zapisaniu, to po pół godziny AFK nadal pożera.
@nickszalinski: To zrób tak: a jeśli nei pomoże - wal do supportu.
It is, most likely, uploading saves for The Witcher 3 - as we're improving and expanding the infrastructure for cloud saves, for certain users who haven't played the game in recent weeks (or months if I recall), we had to schedule a re-upload. I'd suggest checking the game inside GOG Galaxy to see if it shows any syncing
@Michal_z_ksiegowosci: Po wyjściu mam SYNCING CLOUD SAVES - 0% i tak długo jest 0% aż się skończy. Przy uruchamianiu też 0% przez kilka minut i potem się uruchamia. A stare sejvy wszystkie wywaliłem, bo było ich z 5k.
@Michal_z_ksiegowosci: wywaliłem w ogóle te sejvy poza folder W3 i teraz już nie kilka minut, a kilka sekund, poza tym przy uruchamianiu pokazuje "Cloud saves synced", a po zamknięciu "Cloud saves not synced".
@nickszalinski: Po uruchomieniu save'y są pobierane, a po zamknięciu pełen sync czyli pobranie/wysłanie. Prawdopodobnie masz prekroczone quota. Wyłącz funkcję Cloud Saves jeśli jej nie używasz. :)
Ile waży Twój folder z save'ami?
Tak czy siak jeśli jest to proces witcher3.exe, to nie kwestia Galaxy.
@nickszalinski: no inni pobierają od ciebie instalkę (kawałki)
Ile waży Twój folder z save'ami?
Tak czy siak jeśli jest to proces witcher3.exe, to nie kwestia Galaxy.
Po połączeniu, gra nagle zaczęła pożerać cały upload - nie wiem, jak było przed odłączeniem.
W każdym razie po wyczyszczeniu folderu z sejvami już się to nie dzieje.