Wpis z mikrobloga

Zamki w kolejności od najgorszego do najlepszego( ͡° ͜ʖ ͡°)

kto uważa inaczej ten ciota i chju #pdk

jeszcze sonda k---a mac

#heroes3 #gry #glupiewykopowezabawy #hirolsi #staregry #wszystkoboners

Jedyne słuszne miasto

• Wrota Żywiołów(Feniksy) 6.1% (8)
  • Nekropolia(Kościane Smoki) 20.5% (27)
  • Zamek(Anioły) 15.9% (21)
  • Lochy (Czarne Smoki) 9.1% (12)
  • Bastion (Złote Smoki) 9.8% (13)
  • Twierdza (Behemoty) 5.3% (7)
  • Inferno (Diabły) 3.0% (4)
  • Forteca (Tytani) 15.9% (21)
  • Cytadela (Hydry) 14.4% (19)

Oddanych głosów: 132

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ataxia: Tazar i Gorgony kładzie cały szajs z Inferno na łopatki () A stawianie Inferno czy Twierrzy ponad Tytanów i Nagi śmierdzi zarzutką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arsky: tylko orginalne hirolsy na hdmodzie od ruskich( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mannoroth: Gorgony XD prosze cie, nawet nie podejda. Cala cytadela to jeden wielki zart. Hydra 5 speeda, ulepszenie 7 XDDDD SUPER BULWO XD a co do inferno - jest minimalnie lepsze albo rownie slabe. Tytani prosze cie, nie maja ani jednego dobrego bohatera. Wolne nagi, tytani na pierwszym ulepszeniu calkowicie useless, milion klejnotow
  • Odpowiedz
ja p---------e, pisalem k---a referat i przez przypadek odswieżyłem
c--j k---a nie chce mi sie pisac drugi raz, nauczcie sie grac pvp, a nie tylko na kompy na XLce na 100% to wtedy odkryjecie czego cytadela to mocny zamek, polecam zagrać sobie na 200% i zobaczymy czy wy dacie sobie rade ze swoim zamkiem czy was cytadela nie r------e xD
c--j zrobie o tym film na yt XD

a i jeszcze jedno
  • Odpowiedz
@KrystJan: XDDDD chyba jak grasz na jakims gowno poziomie 100% . Pozatym nie bez powodu sa tanie, to najgorsza jednostka 6 poziomu - walczy o tytul z mantikora ale wygrywa.

@MetalowyMarynarz: HUR DUR TYLKO JA GRAM NA 200% A RESZTA TO GUNWNO. Super. Wciaz zero argumentow (pewnie dlatego ze takie nie istnieja). A granie na 200% to zaden wyczyn, nawet moj pies po tygodniu by sobie poradzil.

Zrób
  • Odpowiedz
XDDDD chyba jak grasz na jakims gowno poziomie 100% . Pozatym nie bez powodu sa tanie, to najgorsza jednostka 6 poziomu - walczy o tytul z mantikora ale wygrywa.

@Ataxia p------e - nie zesraj się. A może gram na 160% z kumplem i mi tak wygodnie? Bez problemu można pocisnąć w 1 lub 2 dniu w wiwerny bez problemu, a na start nawet jak są słabsze niż mantikory to i tak
  • Odpowiedz
@MetalowyMarynarz: no shit, przeciez to napisalem? W podbazie coraz gorszy poziom, juz nie ucza czytania z zrozumieniem.
@KrystJan: dzieki za rade, malo brakowalo a bym SIE ZESRAL!

Juz nic nie pisz, prosze cie XDDD

"SZYPKA JEDNOSTKA "
  • Odpowiedz