Aktywne Wpisy
_atreides +13
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
przemek112 +1
Mireczki, od ostatniej wymiany oleju zauważyłem że delikatnie go ubyło. Do tej pory lałem shell 10w40, co polecilibyście wlać nieco bardziej gęstego żeby chociaż trochę spowolnić branie oleju? Auto to Seat Leon 2002r. 1.6 16v + gaz. W żadne remonty silnika raczej nie planuje się bawić, bo wartość tego auta jest już znikoma więc po prostu dopóki jeździ to jeździ.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
kto uważa inaczej ten ciota i chju #pdk
jeszcze sonda k---a mac
#heroes3 #gry #glupiewykopowezabawy #hirolsi #staregry #wszystkoboners
Jedyne słuszne miasto
@mannoroth: Gorgony XD prosze cie, nawet nie podejda. Cala cytadela to jeden wielki zart. Hydra 5 speeda, ulepszenie 7 XDDDD SUPER BULWO XD a co do inferno - jest minimalnie lepsze albo rownie slabe. Tytani prosze cie, nie maja ani jednego dobrego bohatera. Wolne nagi, tytani na pierwszym ulepszeniu calkowicie useless, milion klejnotow
Tier 2: Forteca, Lochy, Bastion
Tier 3: Twierdza, Inferno, Cytadela.
c--j k---a nie chce mi sie pisac drugi raz, nauczcie sie grac pvp, a nie tylko na kompy na XLce na 100% to wtedy odkryjecie czego cytadela to mocny zamek, polecam zagrać sobie na 200% i zobaczymy czy wy dacie sobie rade ze swoim zamkiem czy was cytadela nie r------e xD
c--j zrobie o tym film na yt XD
a i jeszcze jedno
@MetalowyMarynarz: HUR DUR TYLKO JA GRAM NA 200% A RESZTA TO GUNWNO. Super. Wciaz zero argumentow (pewnie dlatego ze takie nie istnieja). A granie na 200% to zaden wyczyn, nawet moj pies po tygodniu by sobie poradzil.
Zrób
@Ataxia p------e - nie zesraj się. A może gram na 160% z kumplem i mi tak wygodnie? Bez problemu można pocisnąć w 1 lub 2 dniu w wiwerny bez problemu, a na start nawet jak są słabsze niż mantikory to i tak
@KrystJan: dzieki za rade, malo brakowalo a bym SIE ZESRAL!
Juz nic nie pisz, prosze cie XDDD
"SZYPKA JEDNOSTKA "
rozumiem, że możesz nie wiedzieć dlaczgo cytadela jest dobrym zamkiem, ale w takim razie nie zachowuj się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał
z fartem mordo xD