Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 198
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z zajebistej, umięśnionej sylwetki, która wcześniej wypracowałem, zszedłem ponad 10 kilo w dol. W najgorszym momencie choroby ważyłem 69 kg przy wzroście 1.90 m.

@Faring: 1.90m wzrostu 80kg wagi - zajebiście umięsniona sylwetka xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 42
@ethics wiedzialem ze jakis znawca silki sie o to p-------e xD. Chodzilo mi bardziej o sportowa sylwetke, nie bylem dzikiem

@tahti w jelicie cienkim. Podczas kolo nie bylo go widac, mialem dwa razy powtarzane. Dopiero enterografia cos pokazala.
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@tahti pierwszy lekarz internista wkrecal mii depresje, potem gastroenterolog jelito drazliwe, trzeci dopiero zajal sie mna na serio i skierowal do szpitala. Tam zrobili entero
@Nie_umre_za_ciebie nie myslalem jeszcze o tym, byc moze jest to jakas opcja
  • Odpowiedz
I pół roku im zajęło dać kontrast i wsadzić w tomograf? Trochę smutno. Masz gdzieś może fragment tego opisu na podstawie którego postawili diagnozę?

@tahti: O kurde, napisałeś komentarz który nie jest rakowy. Aż cię zdejmę z czarnej listy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@mahisna 24. Rodzina nigdy nie wspierała mnie i w tej kwestii niewiele sie zmienilo. Moge liczyc jedynie na ich pieniadze, chociaz to tez strasznie doluje ze w tym wieku musze brac pieniadze od rodzicow.
@deny06 czytam i strasznie ciezki temat dla kogos kto nie toleruje nabiału. Pozostaje mi do zarcia praktycznie samo mieso i niektore owoce i warzywa :/
  • Odpowiedz
Z gorączką i totalnym osłabieniem n-----------m nocki przy książkach. Własnie wracam z najważniejszego egzaminu. I wiecie co ? Nie zdałem xD. 50 stron notatek znam na pamięć, ale typ dał pytanie z czegoś czego akurat w nich nie miałem. Trzeba było odpowiedzieć na 3 pytania żeby zdać, odpowiedziałem na dwa.

@Faring: I? Jesteś na pierwszym roku czy co? Powtórzysz egzamin za rok i tyle.
  • Odpowiedz