Aktywne Wpisy

jmuhha +354
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +139
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

źródło: comment_etOkETdrUOjgjXzcpOleTGByFuAF0jdE.jpg
PobierzAle my jesteśmy krajem znacznie słabiej rozwiniętym (u nich nawet w małym miasteczku jest często kilka nowoczesnych firm, eksportujących an cały świat, a zakumulowany latami kapitał aż się wylewa). Jeżeli w dodatku będziemy pobierać emeryturę dużo dłużej niż Niemcy to oczywiste jest to, że
Ps. Wojna się skonczyła ponad 70 lat temu. Od tamtego okresu wiele państw ze znacznie niższego poziomu zdążyło już stać się gospodarczymi potęgami.
Ps 2. Przed wojną byliśmy obok Rumunii najbiedniejszym państwem kontynentu (nie liczę małych panstewek), a w
@tommo21: lol, jeszcze komuna... po drodze. I teraz mi wytlumacz madrosc Polakow, ktora to madrosc sprawila, ze po 27 latach spokoju, sami w wyborach znowu wybrali komune? WTF? Co jest z tymi ludzmi... jakies zamilowanie do biedy i katastrof gospodarczych?
@tommo21: Grunt to dobre usprawiedliwienie.
@tommo21: No ile?
A ile sowieci wywieźli z Niemiec? I jakie były róznice zamozności między Polska a Niemcami w
@CegielniaPL: Czuję się wzorowym patriotą zatroskany o los Polski.