Wpis z mikrobloga

@SelinaKyle: Trzeba się specjalizować w tym czego firmy potrzebują (patrzeć na wymagania w ogłoszeniach). Jak podoba Ci się modelowanie to tylko to robić, jak teksturowanie to tylko w tym programy cisnąć a prędzej czy później się uda :)
  • Odpowiedz
@enemydown: ja z innej branży, tak się tylko zapytałam :) ale gratki jeszcze raz. A nad którymi ujęciami Ty pracowałeś? To się na nich mega skupię oglądając, bo niedługo wybieram się do kina :)
  • Odpowiedz
@enemydown: rok temu spotkalem ekipe filmowa w greenwich i dzialem Firtha i jakas panne na kampusie uniwersytetu ;) Dzisiaj bylem na filmie no i szukalem sceny, ktora byla tam krecona. Okazalo sie ze to na koniec filmu ;)
  • Odpowiedz
@enemydown: :D do teraz nie wiem ktora to byla :D. Bo na zywo byla w jakiejs sukni i wygladala jak Izabela Miko, a w filmie nikogo takiego nie widzialem...
No chyba ze to panna mloda, tyle ze ona w filmie byla brzydsza niz ta na zywo, a z reszta nie pamietam jaki kolor sukienki miala.

Tak poza tematem, to w greenwich co chwila cos kreca
  • Odpowiedz
koniec końców wychodzi niewielka kwota bo po kilka mln na firmę a te zatrudniają setki pracowników i starają sie ciąć koszta na wszystkim. Temat rzeka, ale starałem się to mniej więcej zobrazować.

@enemydown: Właśnie, że się tak zapytam - jak aktualnie wygląda sytuacja finansowa firm jak Framestore, MPC, Dneg? Jest wzrost, stabilnie, czy jakieś dołki budżetowe i cięcia?
  • Odpowiedz
@enemydown: mowisz ze pracowales nad koncepcja ujec, w sensie ze decydowales o tym jak dane ujecie ma wygladac? nie wiedzialem ze zakres pracy grafika obejmuje az to, myslalem ze w takiej pracy to bardziej rzemieślnicy ktory wykonuja pojecia z gory

widzialem nowego kingsamana, podobala mi sie praca kamery podczas akcji z taksowka, koncowa walka w barze tez byla fajnie, dynamicznie zrobiona, zdradzisz jak duzo CGI bylo w filmie? robiliscie cale
  • Odpowiedz
@enemydown: Film nie ma najlepszych ocen ze wzgledu na swietna 1wsza czesc i to ze rezyser i producenci chcieli za wszelka cene zrobic cos wiekszego i glosniejszego. Gratuluje dobrej roboty po prostu.
  • Odpowiedz
W końcu Kingsman jest w kinach. Chociaż nie ma najlepszych ocen to myślę, że efekty fajne zrobiliśmy.

@enemydown: Super, gratulacje - serce roście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś w stanie wrzucić jakąś klatkę w wersji przed+po?
Muszę na tego Kingsmana iść, śmiech to zdrowie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz