Wpis z mikrobloga

@bi-tek: ja np. w 2 gimnazujm dostałem się do 3 etapu rekrutacji Allegro. Pierwsze etapy dotyczyły znalezienia luki a później napisania programu do obliczenia możliwosci rozwiazania sudoku. Niestety, kiedy zaprosili mnie na rozmowę rekrutacyjną, wydało się że byłem gówniarzem.
  • Odpowiedz
@Klopsztanga: co ma mi to udowodnić? widocznie proces rekrutacji był prosty, a taki właśnie jest w etapach przed spotkaniem. jeżeli jesteś taki wybitny, to by cię odnalazły odpowiednie osoby i byś pracował dzisiaj w google lub facebook, albo innej top tier firmie. zakładam że tak nie jest...
  • Odpowiedz
@BillyMenadzer: pracuje teraz z ludźmi z Google, Ubera , pracowałem poprzednio dla Expedii :) Z powodu prywatnosci i ze jestem jedynm polakiem w firmie, nie moge powiedzieć gdzie :) Nie jestem takim talentem znów, bo napewno znajdzie się 1000 azjatów co potrafią więcej. A co firmie da zatrudnienie szczyla z gimnazjum? Po co w niego inwestować? I tak ci ucieknie z firmy po paru latach :)
  • Odpowiedz
@Klopsztanga: Daj spokój i nie karm trolla Bo słaby jest.
@PieceOfShit: Zapewne chodzi o doświadczenie komercyjne a dziewczyna co wstawiła ogłoszenie nawet nie przeczytała kto do niej napisał tylko kliknęła odpisz i po sprawie.
  • Odpowiedz