@Elfik32: Nie no żartowałem z tym odznaczeniem żeby trochę zmiękczyć przekaz hehe. Biega mi o to, żebyście dawali jakieś linki, byśmy my użytkownicy wiedzieli za co te bany poszły. W przypadku zgłoszeń z kontaktu nie musicie się raczej wysilać, bo linki macie zwykle podane.
Nie poniosło, to było info dla pozostałych użytkowników.
Powinniście rozważyć zamieszczanie takiego info każdorazowo. Szczególnie jeśli jest multikonto. Niektórzy zakładają drugie by robić coś na co brak im odwagi z "oficjalnego" konta. Gdyby tożsamość była ujawniana obligatoryjnie z pewnością niejednego by to powstrzymało przez robieniem głupot, bo nie chciałby stracić w oczach innych.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
Komentarz usunięty przez autora
Powinniście rozważyć zamieszczanie takiego info każdorazowo. Szczególnie jeśli jest multikonto. Niektórzy zakładają drugie by robić coś na co brak im odwagi z "oficjalnego" konta. Gdyby tożsamość była ujawniana obligatoryjnie z pewnością niejednego by to powstrzymało przez robieniem głupot, bo nie chciałby stracić w oczach innych.