Aktywne Wpisy
mirko_anonim +155
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
koala667 +121
#metin2 #heheszki
Wiem że to uproszczenie, ale kiedyś matura nie była wcale trudniejsza od obecnej. Wolałbym pisać tą z 1980 niż obecną.
Znając życie, obok dialogu w książce są pewnie zadania typu "czym się różni język używany w internecie od zwykłego potocznego?" albo jakiś inny tekst do porównania.
No ale KWIII MOJA EDUKACJA xD
To gdzie on expil? xD Na psach? XD
WAT
Zapoznaj się z poniższym tekstem:
Danony co się odjaniepawliło to ja nawet nie XD
Nie polecam
Nie zaznaczyli 1kk gwiazdką
@MlodyBog: Chłosta powinna być za pisanie dużymi literami.
Szkoła jest od uczenia o rzeczywistości, a rzeczywistość jest taka, że środowisko graczy ma swój slang, co właśnie jest zilustrowane tekstem. W Metinie zjawisko jest najlepiej widoczne ze wszystkich gier, jakie widziałem - takie zagęszczenie żargonu jak na ilustracji występuje w naturze. Serio, tak
Komentarz usunięty przez autora
Na bioli też miałeś ominięty układ wydalniczy, bo to brzydkie?
@Marcinowy: @wyindywidualizowanyentuzjasta: @Matis666: @kicayy: @uzytkownikTHCE: @ynks88: @sing: @Zeugma: @piotrr_: @fishery: @CzuowiekPor: @CzuowiekPor: @Wolwgang: @Zeugma:
PO CO MNIE WOŁASZ CZŁOWIEKU XDDDDDDDDD