Aktywne Wpisy

Cineczeq +310
Mirki pijcie ze mnął kompot, chciałbym się pochwalić, że oficjalnie w wieku 34 lat stałem się inżynierem.
Przy 30. chciałem zacząć robić coś innego w życiu i poszedłem na studia. Napisałem wtedy post na Mirko. 2 lata później dostałem pracę w zawodzie, a wczoraj obroniłem inżynierkę. Teraz myślę o magistrze na PW, ale jeszcze się nie zdecydowałem.
Pozdrawiam, inż. Cineczeq. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #
Przy 30. chciałem zacząć robić coś innego w życiu i poszedłem na studia. Napisałem wtedy post na Mirko. 2 lata później dostałem pracę w zawodzie, a wczoraj obroniłem inżynierkę. Teraz myślę o magistrze na PW, ale jeszcze się nie zdecydowałem.
Pozdrawiam, inż. Cineczeq. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #

wiktor-wkpl +116
#mecz #kanalsportowy #heheszki
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
źródło: 9532
Pobierz

1) w repo są pliki IDE z ścieżkami do 40 zależności na dysku, czasem nawet takich co już nie istnieją, lub były wcześniej spreparowane by uniknąć dodatkowych konfliktów. (bo po co maven)
2) metody, "api" itd zmienia się co wersje, mniej lub bardziej
więc jak ktoś się nigdy nie bawił, to może to być bardzo niewykonalne zadanie :D
@