Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +106
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

#pracbaza #regresosobisty #przegryw #stazysci #niewolnictwo #gospodarka #darmowasilarobocza #indahash #startup #ekonomia #korposwiat #korpo
źródło: comment_zTlD8AQ5dDN4l66PoZWsOLQXUh7SVTsH.jpg
PobierzPoza tym nie każdy pracownik bezpośrednio wpływa na zarobki firmy, co nie znaczy że nie przynosi jej zysku.
Gdyby stażyści nie przynosili zysku dla firmy nikt by ich nie brał.
Skoro potrafi zarobić to niech idzie na normalne stanowisko, albo na staż gdzie płaca.
Byłeś stażystą dymanym na pensji czy januszem biznesu, że się tak burzysz o dostawanie kasy za staż?
Nie wiem na jakich Ty stazach byles, ale z założenia uczysz się wtedy poprzez wykonywanie zadań - najpierw prostych aż do trudniejszych.
Skoro jest tak dużo staży, gdzie można dobrze zarobić to w czym problem?
Ja osobiście nigdy nie byłem stażysta, tak samo nie jestem zwolennikiem ich zatrudniania, natomiast jak jakaś firma oferuje staże bez pensji, maja do tego prawo.
Rozumiem, ze skoro ty w swojej firmie wprowadziłas takie reguły to musza one obowiązywać wszędzie?
Poza tym to co opisujesz to nie staż tylko normalne stanowisko pracy, nie wyobrażam sobie powierzyć stażyście części projektów firmy, byłoby to nie fair w stosunku do moich klientow, którzy oczekują pracy specjalisty.
@Nunusik: Czasem tak, czasem nie. Pani Asi z sekretariatu przerwa w postaci wstania i pójścia do ekspresu lepiej zrobi niż gdyby musiała udawać, że coś robi gdy musi chwilę odpocząć.
@miki4ever:
- chcesz zapłaty za pracę
- zostajesz zwyzywany od socjaluchów XD
Katowice, jedno z większych miast w Polsce. Większość praktykantów czy tam stażystów pracując w tygodniu 2/3/4 dni często dostają uwaga:
O - ZERO