Wpis z mikrobloga

"Hurr durr baby zawsze zazdrosne nie potrafią żyć w otwartym związku bo ciągle czegoś chcą, niejebliwe cnotki zazdrośnice lecące na mokebe"
"Hurr durr lubisz otwarty związek czyli się k-----z, nazywaj to po imieniu, mogłabyś przynajmniej na tym zarobić a nie dawać za darmo na lewo i prawo"

XDDD wciąż się dzieje mirko cud
  • Odpowiedz
@AIicja: bedą działać ale nie teraz,za mało jest chętnych kobiet a za dużo chętnych facetów.Ty ładwo znajdziesz dodatkowego faceta do łóżka on nie łatwo znajdzie dodatkową kobiete więc to się nie kalkuluje.Jak bedzie wiecej kobiet gotowych na takie relacje wtedy to ma sens z punktu widzenia faceta.
  • Odpowiedz
@TchorzliwyLew: ja nie mam problemu ze znajdywaniem facetow, moglabym codziennie miec innego :D Wiekszosc tez nie ma nic przeciwko do czasu, pozniej nie wiem, zakochuja sie czy co?

Dziewczyn tez raczej nie brakuje, mam kolezanki ktore tez sa w otwartych zwiazkach i nie musza oklamywac partnera ze spotykaja sie czasami z innymi facetami
  • Odpowiedz
@AIicja: Wiem,wiekszość kobiet mogłaby mieć codziennie innego.Ale większość facetów nie.Dlatego facetom się to nie klakuluje,będzie więcej kobiet chętnych do otwartych zwiazków albo w ogóle bardziej otwartych seksualnie to się to zmieni,większości facetów na prawdę odpowiadał by taki świat( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AIicja: po co wogole być w takim związku jak on przeczy sam w sobie znaczenia bycia właśnie w związku z kimś, czym to się różni od bycia singlem i ruchania na prawo i lewo?
  • Odpowiedz
No i znowu zostałam sama. Faceci nie potrafią otwartych związków:/ nawet jak chcą to później mają jakieś problemy i wszystko się sypie...

@AIicja: Jeśli mogę coś doradzić. Szukaj albo wśród młodych mężczyzn (18-25 lat). Albo takich po mniej więcej 45. Mężczyźni ze środkowego przedziału mogą często dochodzić do wniosku, że szkoda czasu na otwarty związki a życie ucieka. Jak jest się już starszym po tej 40 to już jest inna
  • Odpowiedz
@Hannahalla: No tak działają publiczne fora- dwa różne komentarze, dwóch różnych osób, o dwóch różnych światopoglądach. Co w tym dziwnego i śmiesznego?
  • Odpowiedz
@dan3k: W obu przypadkach lecą obraźliwe słowa i srogie uogólnienia - zamiast:
"Jestem za otwartym związkiem ale nie mogę znaleźć kobiety godzącej się na takie rozwiązanie"
"Nie jestem za otwartym związkiem gdyż chcę mieć kobietę na wyłączność"
  • Odpowiedz