Wpis z mikrobloga

@AIicja: bo szkoda tracić czas i pieniądze. Mezczyzna pod pojęciem otwarty związek rozumie pukanie bez uczucia i zobowiązań. A jak zaczyna coś czuć? Odejdzie bo nie znesie świadomości że jego kobieta jest workiem na spermę dla kogoś innego. Szkoda marnować zasoby na wspólną kobietę którą każdy może mieć.
  • Odpowiedz
top bk, aż śmiechłam pod nosem z waszej bezowocnej dyskusji ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Kaplanka:

No widzisz, ja po przeczytaniu twojego komentarza "śmiechłem" dwa razy.

1. Dlatego że ty
  • Odpowiedz
Odejdzie bo nie znesie świadomości że jego kobieta jest workiem na spermę dla kogoś innego.

@Jangcy: Wiele to mówi o twoim stosunku do kobiet, bo zdradzę ci sekret ale nie ma magicznej bariery między otwartym a zwykłym związkiem, która chroniła by kobiety od bycia "workiem na spermę". Przecież każda kobieta może nieświadomie trafić na ciebie i tobie podobnych w których s----------m światopoglądzie kobieta jest przedmiotem zaspokajającym potrzeby.

Szkoda marnować zasoby
  • Odpowiedz
@Kaplanka: Śmieję się śmieję, bo nie tylko postanowiłaś ją poznać ale koniecznie musiałaś się tym z nami podzielić :) chociaż ja cię o to nie prosiłem i nie wiem po kiego mnie zawołałaś.

Bez odbioru.
  • Odpowiedz
@GoodPain

@KawaJimmiego: Nie widzisz różnicy między kobietą, która uprawia s--s dla przyjemności a osobą, która robi to z każdym kto zechce, jeśli zapłaci odpowiednią sumę pieniędzy?

Może to nie było pytanie do mnie, ale również odpowiem. Jedyna różnica jest taka, że ta pierwsza osoba nie bierze za s--s pieniędzy, innych różnic nie ma
  • Odpowiedz