Aktywne Wpisy
cat_in_hat +188
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
ZycieNaProbe +20
Cześć jestem Bartek, i to mój pierwszy post tutaj! Chciałem się podzielić nowym filmem z moim najnowszym wyzwaniem – 30 dni bez cukru 🍭❌. To część mojej serii 30-dniowych wyzwań, gdzie przez 30 dni próbuje rożnych rzeczy. Aktualnie pracuję nad wyzwaniem 10k kroków dziennie, ale już możecie zajrzeć do podsumowania poprzedniego wyzwania!
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Mirki, czy można patrzeć jak człowiekowi spada na głowę kamień i nie zareagować? Strasznie się gryzę ok kilku dni z pewną sprawą. Mój #niebieskipasek był w miniony weekend na kawalerskim ze zgrają chłopów. No i świetnie się bawili ale nie w tym rzecz. Spotkali przy okazji #rozowepaski, które bawiły się na wieczorze panieńskim. No i przyszła panna młoda z tego panieńskiego(ślub ma się odbyć w tę sobotę) przyszła do hotelu z chłopakami i jednemu z nich zrobiła gałe. I mnie tam nie było. Za głowę jej nie trzymałam, zdjęcia nie widziałam ale się pytam czy ten nieszczęsny Pan młody, któremu ta małpa pewnie zniszczy życie, nie zasługuje na to, żeby go ktoś poinformował? W sumie by mnie to nie obchodziło, ale znam paru gości, zdradzonych i wiem jak to ryje psyche. Dziecko z taką to jeszcze gorzej... :(((
#zdrada #zwiazk #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #feels #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania:
Każdemu należy się szczerość i każdemu, jeśli można pomóc, warto to zrobić. Gdyby na kolesia miał spaść głaz i byś to widział, nie ostrzegłbyś? Bo takim głazem jest kobieta, która go nie szanuje. Oczywiście jeśli to jest potwierdzona historia i niebieskipasek naszego anonimowego może ją potwierdzić.
Jakbyś do wklejnego cytatu z mojego wpisu dorzucił wyciętą resztę to miałbyś odpowiedź. Laska w ogóle nie zna tych ludzi, nic o nich nie wie, nie wie jakie mają układy, ustalenia, jak żyją. To są bardzo delikatne sprawy i obcym lepiej pod kołdrę nie zaglądać.
A przykład z głazem oczywiście nieadekwatny.