Aktywne Wpisy
Cumulonimbus +404
źródło: temp_file1685186952601291906
Pobierz
inga +13
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

@Zhukov: to zależało od szkoły i nauczycieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_aflCQnAu2VuvH59JqBwHXe60yEijrYaL.gif
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Shanny: Gdybył był nauczycielem, zrobiłbym tak:
- Shanny, wstań. Czy to prawda?
Komentarz usunięty przez autora
Często mieliśmy na 7:25.
A drugiej klasie gimnazjum miałam w piątki 12 lekcji [pamiętam że 4 lekcje z tego to była specjalizacja].
Także jak dzisiaj idę do pracy i nierzadko na 6h to odpoczywam. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
P---------e. Już to widzę, jak mając te 14 lat tak myślałeś. Każdy , kto wtedy kończył szkołę około 14 i szedł później na boisko, czy grał na kompie chętnie by wrócił do tych czasów, bez problemów. Chyba, że było się gnębionym przez rówieśników i tak dalej, to raczej wtedy problem jest z Tobą, bo to normalne, że dzieci czasami sobie dokuczają. Inna sprawą jest, że niektórzy sobie z tym