Aktywne Wpisy

darknightttt +32
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +174

źródło: comment_HoMBJk1SjR1mu96p7nVIxJRv95KmkmCU.jpg
PobierzPrzy samobójstwie z uzyciem broni krwi nie ma ?:p
Stawiam, że te ciemne kolory na szybie oznaczają noc, lampka jest wyłączona z gniazdka więc od dłuższego czasu nie pisała tego listu. Długopis jest położony w poziomie więc nie mógł się przesunąć z jednej strony na drugą.
Widać wyraźnie, że siedziała na wprost listu więc strzał z prawej ręki to komlpetny non sens musiała by się nieźle naginastykować, żeby to zrobic. Widać, że plama krwi jest centralnie na poziomie taboretu więc strzał był napewno oddany podczas gdy siedziała i spokojnie paliła myśląc o liście. Jedna rzecz mi nie daje spokoju to dlaczego trzyma pistolet w reku.
@Nafaros: Dlatego siedziałaby tyłem do listu... Co potwierdza ułożenie jej ciała. Jeżeli siedziałaby przodem do stołu miałaby nogi z drugiej strony...
@cobytuzjesc: nie, ale papierosa też by nie mogła mieć. Zakładam, ze to suspension of disbelief obrazka