Wpis z mikrobloga

Byłeś wtedy z nią!? Przeszłość się nie liczy! Błędy młodości! Nie znasz nie oceniaj!

#!$%@? jaka dziecinada a cała ta jałowa dyskusja sprowadza się do tego komu rozwiązłość partnera przeszkadza a komu nie. Dla mnie #!$%@? się w 4 osoby to dewiacja i wielka czerwona lampka. Zaś komuś innemu nie będzie przeszkadząło to że kiedyś jego partnerka #!$%@?ła się z połową osiedla i bawiła w scating...
  • Odpowiedz
Tak z ciekawości, bo widzę że jest kilka osób które mówią że nie przeszkadzało by im że partnerka kiedyś tam się waliła z 3 facetami na raz bo to przeszłość i blabla. W takim razie pytanie: co jeśli #!$%@?ła by się z 20 na raz? Albo z 50? Czy 7 na raz to już za dużo? Gdzie jest granica :)
  • Odpowiedz
Ja pieprze, aż się #!$%@?łem, nie wiedziałem że różowe na tym portalu są takie głupie... OP pokochał dziewczyne i był z nią trzy lata, po tym czasie dowiedział się tak okropnej wiadomosci a różowe jej bronią i uważają, że jeśli nie byli wtedy razem to nie można powiedzieć o niej złego słowa, bo przecież ruchanie sie z trzema typami jest normalne.

Weźcie się zastanówcie nas granicami swojego bezkrytycyzmu bo już mi wywaliło
  • Odpowiedz
@Dziki-Malz: Większość tutaj miesza dwie zupełnie oddzielne sprawy
1) potępianie tej dziewczyny jako człowieka
2) kwestie bycie z taką dziewczyną w związku jako para

To, że przeleciała 3 typków na imprezie firmowej nie znaczy, że jest złym człowiekiem. Może być bardzo fajną, dobrą osobą i świetną kumpelą. Nie powinno się jej za to potępiać skoro lubi takie klimaty. Prześladowanie jej za to jest chore, niech robi co chce. Jak lubi się bzykać z 3 kolegami naraz to
  • Odpowiedz
@szary2: Jedyna dobra odpowiedź. Mam prawo negatywnie ocenić przeszłość partnerki, ma prawo mi to przeszkadzać i mam prawo nie chcieć być z taką osobą w związku. Czy mam prawo wyzywać ją od szmat? Hm... ja bym tego nie robił, ale bardzo mi to stwierdzenie pasuje do formy rozwiązłości której nie akceptuję.
  • Odpowiedz
Uwielbiam takie posty na mirko, człowiek może spokojnie zobaczyć z kim tu siedzi, kto ma w głowie "#!$%@? się" i mentalny #!$%@? a kto jest w miare normalny i odróżnia #!$%@? od fantazji i uprawiania sexu xD

Nie spodziewałem się, że mamy tutaj tyle szlaufów którym nie przeszkadza zapinka na 3 baty xD
  • Odpowiedz
Tematy moralności seksualnej to zawsze jest cyrk #!$%@? xD
np. OPka, która pisała, że nie przeszkadza jej jak chłopak na boku coś przeleci jeśli cały czas się o nią stara i ją kocha, a ludzie ją masowo zwyzywali, że jakim prawem jej nie przeszkadza, #!$%@? jest, niech ma jej przeszkadzać!
np. OP, który pisał, że przeszkadzałoby mu jakby dziewczyna miała >4 partnerów to go zwyzywali od stulejek, że jakim prawem mu przeszkadza, niech ma mu nie przeszkadzać!
i tak dalej, pełno jest takich tematów xD

1) przeszkadzają mi jakieś rzeczy u partnera/partnerki
  • Odpowiedz
@szary2: wszystkio zależy od ustaleń między partnerami. Ludzie po zrobieniu bilansu korzyści i strat wybaczają sobie różne rzeczy. To co dla jednego jest normą nie musi być dla innego. Oczywiście nie mówię tu o skrajnościach. LUDZIE SĄ RÓŻNI. ZWIAZKI SĄ RÓŻNE. POTRZEBY SĄ RÓŻNE. NIE POWINNO SIĘ KRZYWDZIĆ INNYCH ZWŁASZCZA ŚWIADOMIE.
  • Odpowiedz
przecież nie byliście wtedy razem więc WTF

@Akayari: Bo to jest tak jak w tym kawale. "Pieniądze się znalazły... ale niesmak pozostał!" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
a nie uważasz że ruchanie się po pijaku na imprezie w miejscu względnie publicznym z trzema facetami jest trochę byciem szmatą? Jeszcze mógłbym zrozumieć że ktoś ma takie preferencje seksualne, że lubi seks grupowy i jest to robione w rozsądny i przemyślany sposób w zaciszu domowego kąta czy gdzieś. Choć było by to dla mnie trochę dziwne.

Ale dawanie dupy w kiblu na imprezie trzem różnym facetom których się ledwo zna albo zna się trochę z pracy, a wszystko przy srogim #!$%@? się, to przecież jest upadek człowieka xd

@einz: Czyli facet prowadzący własną, dochodową firmę, będący dobrym mężem i ojcem, przykładem dla lokalnej społeczności, jest #!$%@?ą, bo w młodości trzy lata żył na garnuszku rodziców i wszystkie koleżanki go friendzonowały?

Dokładnie to właśnie powiedziałeś ( ͡
  • Odpowiedz