Gry które pojawią się na #ps4 a których nie będzie na #xboxone Rabi-Ribi Warriors All-Stars Knack 2 Ys VIII: Lacrimosa of Dana The Solus Project Echo Hidden Dragon: Legend Senran Kagura: Peach Beach Splash SteamWorld Dig 2 Blue Reflection Danganronpa V3: Killing Harmony Gundam Versus
Gry które pojawią się na #xboxone a których nie będzie na #ps4 Cuphead
@grykom: Uważam że warto kupić obie konsole, ale jako pierwsza lepiej ps4, jeśli komuś są obojętne gry i chce mieć ich dużo, dużo fajnych excluaiveow. Chyba że dla czegoś konkretnego na xboxie, no to xa. Te wojenki są żałosne. I wiecie co? PC też jest zajebisty. Handheldy też. Tylko dzieciaki albo dorośli z mentalnością dzieci się o to wyklocaja.
@Reality: zgadzam się w 100%, sam obecnie mam PS4 i PSP, ale wcześniej przewinęło się u mnie wiele konsol, kilka sztuk x360, kilka DSów (najmilej wspominam DSi XL) i jeden 2DS, dwa xboxy one, dwie PStrójki, GBA zwykłe, GBA SP, Nintendo Wii i też twory typu Dingoo A320. Nie miałem tylko Wii U, Switcha i 3DSa. Co do kłótni to pragnę zauważyć, że dzisiaj pierwsze skrzypce grają posiadacze X0 ;)
Gry które pojawią się na #ps4 a których nie będzie na #xboxone
Rabi-Ribi
Warriors All-Stars
Knack 2
Ys VIII: Lacrimosa of Dana
The Solus Project
Echo
Hidden Dragon: Legend
Senran Kagura: Peach Beach Splash
SteamWorld Dig 2
Blue Reflection
Danganronpa V3: Killing Harmony
Gundam Versus
Gry które pojawią się na #xboxone a których nie będzie na #ps4
Cuphead
beka z xboxa.
Co do kłótni to pragnę zauważyć, że dzisiaj pierwsze skrzypce grają posiadacze X0 ;)
@Ka4az: po tych słowach przestałem czytać. Podałem tylko listę z ppe.pl i jak widać niektórzy dostają koniny i widzą problemy których nie ma (✌ ゚ ∀ ゚)☞