Wpis z mikrobloga

Bilety do Tajlandii kupione :D Cieszę się jak dziecko na gwiazdkę. Jak ktoś ma jakieś hinty, to z chęcią posłucham. Nie mam planu podróży jeszcze. Zamierzam nurkować (może ktoś poleca jakieś centrum nurkowe), jeździć na motorze w ten sposób się przemieszczać. #chwalesie #podrozujzwykopem #podroze #tajlandia #wakacje
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xyz23: parę miesięcy temu było w promo za 1500 na grudzień, żałuję że nie kupiłem ale ciężko brać urlop w grudniu. Byłem dwa razy, ale jeszcze przed tsunami, więc mogło się trochę pozmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xyz23 z motorem to duże wyzwanie biorąc pod uwagę jak jeżdżą Tajowie :) jak na dwa tygodnie to odpuścił bym północ i od razu kierował się na wyspy. Rezerwuj sobie noclegi tuż przed w zależności od pogody. To nie jest sezon więc nie będzie problemu ze znalezieniem i będzie tanio
  • Odpowiedz
@ccTV ja prdl jeszcze tyle w życiu do zrobienia a tak mało czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak to teraz wyglada? Potrafi padać cały dzień czy tylko mocne i krotkie ulewy?
  • Odpowiedz
@gumioki: Krótkie i intensywne opady zwykle późnym popołudniem koło 18tej, ale max 20 minut. Wszyscy tak się boją tej pory deszczowej, a jest naprawdę dobrze. I mniej komarów, niż w sierpniu nad Odrą :)
Jedyny problem to wysoki poziom wody w rzekach i błoto co utrudnia trekking.
  • Odpowiedz