Wpis z mikrobloga

@Redesekrator: koncepcja profesjonalizmu jak dla mnie jest słaba, bo w midgamie i tak większość będzie miała bonus na 100%.

Army drilling nawet mi się podoba, ale chyba wolałbym system w którym jednostki zdobywają doświadczenie (trochę jak w Total Warach). Nawet miałoby to uzasadnienie praktyczne, bo w każdej armii są jednostki elitarne z długą tradycją.

Chociaż szczerze to na razie nie planuję powrotu do aktualnej wersji eu4. Jak dla mnie to mogliby
@Redesekrator: Wpłynąć na Paradox możesz udzielając się na forum sugestii i samemu wymyślać nowe mechaniki. Jednak nie ty jesteś CEO, tylko Johan i tylko od Johana będzie zależeć co znajdzie się w kolejnej ekspansji. Jak ci się nie podoba... to po prostu nie kupujesz ekspansji i tyle, a w skrajnych przypadkach możesz rewertować wersję gry i trzymać się tej, która najbardziej ci się podoba. Bo obecnie to niestety pieprzysz dla samego
@Sawik2003:

Oczywiście. To twoje niezbywalne prawo, jednak od razu narzucasz też tezę, że jest skopana

Bo jest skopana jak się przyjrzeć. Jak większość gówna co wprowadzają na nowo, znając życie nawet tego nie przetestują.

Wpłynąć na Paradox możesz udzielając się na forum sugestii i samemu wymyślać nowe mechaniki.

xDDDDDDDD. Propozycja która ich nie obchodzi a za krytykę ostracyzm o to forum paradoxu.

Gra po tylu latach otrzymuje solidny support

#!$%@?, otrzymuje
@Skyworld: AI i tak spamuje regiment campami i barakami w swoich prowincjach, więc na pewno teraz będzie ich budować jeszcze więcej, no i #!$%@? ich nie zniszczysz jak potrzebujesz miejsca, bo stracisz profesjonalizm. Oni w ogóle o tym myśleli jak to projektowali?
@Sawik2003: nigdy nie byłem krytykiem PDX, bo jakoś ich niedoróbki omijały moją głowę, ale teraz popłynęli. Poza tym oczywiście Skyworld ma 100% rację, powiedz coś innego na ich