Wpis z mikrobloga

@Redesekrator: koncepcja profesjonalizmu jak dla mnie jest słaba, bo w midgamie i tak większość będzie miała bonus na 100%.

Army drilling nawet mi się podoba, ale chyba wolałbym system w którym jednostki zdobywają doświadczenie (trochę jak w Total Warach). Nawet miałoby to uzasadnienie praktyczne, bo w każdej armii są jednostki elitarne z długą tradycją.

Chociaż szczerze to na razie nie planuję powrotu do aktualnej wersji eu4. Jak dla mnie to
  • Odpowiedz
@Redesekrator: Wpłynąć na Paradox możesz udzielając się na forum sugestii i samemu wymyślać nowe mechaniki. Jednak nie ty jesteś CEO, tylko Johan i tylko od Johana będzie zależeć co znajdzie się w kolejnej ekspansji. Jak ci się nie podoba... to po prostu nie kupujesz ekspansji i tyle, a w skrajnych przypadkach możesz rewertować wersję gry i trzymać się tej, która najbardziej ci się podoba. Bo obecnie to niestety pieprzysz dla
  • Odpowiedz
@Redesekrator: Oczywiście. To twoje niezbywalne prawo, jednak od razu narzucasz też tezę, że jest skopana. Nie wiem czemu zadajesz takie pytanie skoro nigdy nie podważyłem twojej możliwości wypowiedzi.
  • Odpowiedz