Wpis z mikrobloga

@Grits @Mega_Smieszek: ja nigdy w to nie grałem, ale właśnie o tym że każdy próbował przejść dalej to słyszałem, i nie ogarniam jak to było, że gra nie dawała jakoś znak że nie da się dalej przejść/że to demo?
  • Odpowiedz
@fizzly: dokładnie tak było. Dochodziło się do momentu np gdzie pojawiała się cut scenka i przenosiło do głównego menu
Niektóre miały też bez tego i np jak się zebralo wszystko na poziomie to można było dalej grać ale tylko ten level i tak było np w spyro
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: pamiętam jak grałem w Demo Diablo 2, gdzie były tylko 2 pierwsze zadania, Sieblisko Zła i Krwawa orlica xD siedziałęm tam i biegałem sobie w kólko i wbiłem chyba 20lvl
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: pamiętam jak grałem w Pokemon PlayIt v2 nie ogarniając że to nie prawdziwa gra a bardziej promo papierowych kart Pokemon i kombinowałem na tysiąc sposobów jak odblokować więcej kart i decków, w tym próbując grzebać w plikach gry ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Legendarna z tego powodu jest gra Tzar:Ciężar Korony bułgarskiego studia w której demo to były 4 pełne misje. Gracze z naszej części Europy nie mieli kasy i to było duże ułatwienie i później wielu faktycznie kupiło pełną wersję, która też droga nie była (59 zł bodaj z dobrym wydaniem pudełkowym i tłumaczeniem CDProjekt)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: A znacie jeszcze grę w podobnym stylu i też się grało takimi małymi postaciami jak na screenie tutaj i demo było ograniczone czasowo. Wiem, że to była strzelanka- choćby pluszakami lub zwierzętami i dało się zmieniać rodzaj zwierzęcia np. na kangura.
Grafika bardzo podobna do tej!
  • Odpowiedz