Aktywne Wpisy

jmuhha +143
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +575
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

UNetbootin - Linux Downloads
Może to
@cruc: wg. tego co znalazłem w internetach to powinno ale osobiście nie testowałem
http://www.webupd8.org/2017/06/tool-to-create-bootable-windows-usb.html
Ci co napisali, żeby utworzyć pendrive poleceniem dd niech dadzą dodatkowo info jak ustawić prawidłowo boot (selinux mbr...) bo jeśli ktoś zadaje takie pytanie to odpowiedź "dd" nie jest wyczerpująca
@a231
@KacasPiesel
obawiam się, że nadpisałes sobie mbr nie tego dysku co trzeba. Jakim narzędziem utworzyłes pendrive?
laptop/pc ? F1 / F2 / F12, jaka kombinacja przycisków wejścia w bios?
Dobra udało mi się wejść do biosu, ale pendrive się nie bootuje. Może jest źle nagrany.
Chyba że z tego narzędzia którego użyłem nie da się zrobić bootowalbego pendirve?
A możesz podejść do kogoś, kto ma Windows Ci zrobi takiego pendrive z windowsem używając Rufus?
https://rufus.akeo.ie/