Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tak! To ten dzień!

Idę dziś na pierwszą randkę z cholernie inteligentną laską. Pisze się nam super, gada zajebiście przez długie godziny.

Przez to wszystko aż za bardzo się wkręciłem.
Ufff....

Trzymajcke kciuki abym nie z----ł i później nie płakał nad zmarnowaną szansą.

28 lat na karku a ja się cykam- ech...

#tfwnogf #stulejacontent #przegryw #feels #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Wiek i doświadczenie nie ma nic do rzeczy. Zawsze jest to samo przed pierwszą randką i jak dla mnie jest to nawet przyjemne :) Stres zazwyczaj mija po pierwszym uśmiechu i pierwszych 5 minutach.
Wirtualny motywujący kop w dupę ode mnie. Dasz radę! :)
LuckyLuq - @AnonimoweMirkoWyznania: Wiek i doświadczenie nie ma nic do rzeczy. Zawsze...
  • Odpowiedz
@Natien: piwniczak się cyka, bo od.... nigdy nie miał bliższych kontaktów z kobietą i nie wie czy swoim s----------m zachowaniem nie zmarnuje swojej ostatniej szansy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: odpuść sobie k---a, włącz tv czy odpal mirko i w ogóle nie idź na ta randkę bo wszystko będzie nie tak jak być powinno i ją spłoszysz - szkoda wstydu. Nadal gadaj z nią
  • Odpowiedz
@Kubsondupson: masakra co z tymi ludzmi ... coraz bardziej zacofani. Co będzie dalej to tylko siąść i płakać. Jeszcze mógł napisać "dajcie plusa na odwagę" jakby to coś miało pomóc
  • Odpowiedz
@Natien: masz rację. Dla przykładu - od niedawna obserwuję #tinder, głównie dla zdjęć ze śmiesznymi opisami profili. I zdziwiony (a bardziej zawiedziony) zauważyłem że 50% wszystkich wpisów to użalanie na 0 par oraz teksty 'hurr durr, laski tyko na kase i karoryfer leco bo mam 0 par to zrobiem profil bogatego, przystojnego gościa i je umówię w lesie, hehe'.
Więc zainstalowałem sobie tego tindera (6-7/10+27lvl here) -
  • Odpowiedz
@Kubsondupson: no to witaj w klubie ( ͡° ͜ʖ ͡°) też miałam tindera jakiś czas, parę zdjęć i 40 par po jakimś czasie. Z tymi co udało się sklikać a sami się odzywali, to albo śmieszkowanie (i tak daleko mieszkali) albo zaproszenie na s--s. Reszta tylko tworzyła parę ale zero odzewu. Ja byłam w roli obserwatora. Wiem wiem, inaczej jest jak się jest dziewczyną. Też nie
  • Odpowiedz
@Natien: to mój eksperyment jest bardziej miarodajny bo w końcu jestem facetem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja zrobiłem to tylko i wyłącznie z ciekawości bo nigdy nie miałem tego typu aplikacji i po sprawdzeniu że wykopkowe p---------e to tylko p---------e musiałem usunąć apkę bez żadnego kontaktu z mojej strony z parami...

• Odpowiedz