Wpis z mikrobloga

@mzimniak: Wyłącz komputer i idź spać, albo wytrzeźwiej, nie wiem co tam się u Ciebie wydarzyło ale wbijasz na ten tag i robisz pretensje bo tobie się to nie podoba. Albo jesteś wyjątkowo głupi, albo tak dobrze baitujesz. W rzeczywistości przyjmując że wolisz sklep A od sklepu B to pójdziesz do sklepu B i zaczniesz im narzekać jak to źle mają zamiast pójść do sklepu A jak każdy inny człowiek?xD
  • Odpowiedz
@Karton12: Skad mozesz wiedziec, czy jestem pijany czy nie? Czy cos sie u mnie wydarzylo? Jakie to ma tutaj znaczenie... PIER%#$.... Jak mozna taki #rakcontent ogladac i komentowac? Albo ktos jest nolive i nadaje z "piwnicy"
(sorry, jezeli to Ty), albo ma nierowno pod kopula (gimba, sorry, jezeli to Ty).... No sorki, ale innego wytlumaczenia nie widze....
  • Odpowiedz
@mzimniak: Jak widzisz można, jak ci to przeszkadza wrzuć tag na czarną listę i siedź cicho a nie wyskakujesz z bólem odbytu jakby ci ktoś władował się tam bez wazeliny. Podejrzewam że problem masz nie o to że to oglądamy, a o to, że zarabiają więcej niż Ty - siedząc na dupie.
Niestety po twoim stylu prowadzenia rozmowy można wywnioskować że nie posiadasz zbyt wysokiego poziomu inteligencji, gdybyś takowy posiadał, umiałbyś
  • Odpowiedz
@Karton12: Oh, zdenerwowales sie?
Nic o mnie nie wiesz, wiec dlaczego oceniasz moj IQ (iloraz inteligencji, gdybys mial problem z rozszyfrowaniem skrotu).

Mnie nic nie boli - mam to w dupie, niech ten patologiczy debil zarabia krocie....

Ja mysle odwrotnie
  • Odpowiedz