Aktywne Wpisy

ZACIENTY_CAPSLOCK +909
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie

Tumurochir +635
Dziekuję kochana Moderacjo za usunięcie mi posta z 600 plusami, prostującego kłamliwe informacje na temat zamordowania mojego kolegi Konrada
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina

Witam was mirki!
A wiec tak, krotko i na temat.
Jestem u znajomych z lapkiem, a oni chcieliby zaczac ogladac #got , mam pewne zrodlo z ktorego moge miec 1080p w MULTI lng, ale sezon zajmuje 100GB. Ich internet ubolewa bo okolo 6mb/s. Zeby to ogarnac musze lapka na kilka dni zostawic wlaczonego. Problem w tym, ze mam prywatne rzeczy na nim i niechce aby ktos grzebal jak jestem afk.
I teraz pytanie. Czy istnieje taka apka, ktora nie wylacza kompa, jest tak jakby na standby, cos a `la wygaszacz ekranu, ale ciagle dzialaja procesy w tle. Tylko, zeby moc cos wlaczyc lub ogolnie uzyc go, trzeba najpierw wpisac haslo?
Z gory dzieki za pomoc!
dzieki panowie, nie wiedzialem, ze to takie proste :D
Dziala!
Stawiam piwo jak kiedys sie spotkamy na miescie ;-)
@Frality
Też chcę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)