Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +18
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +180
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

Fajny ten Hyper Terminal, bardzo konfigurowalny, coś w sam raz dla ludzi lubiących dłubać w css/js jak ja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://hyper.is/
Jak ktoś jest ciekaw jakie pluginy dodałem:
* hyperterm-oceanic-next
* hyperline
* hyper-tabs-enhanced
* hyper-hover-header
(Shell: zsh + oh-my-zsh + pure-prompt + zsh-autosuggestions + zsh-syntax-highlighting)
źródło: comment_myiQ5NZzxTFNWfg3RTsH3tUGPbEl79H5.jpg
Pobierzźródło: comment_VoAT942Zkw388RLXwjCGdyDVhdpNrZIq.jpg
PobierzGdyby nie elektron dużo produktów prawdopodobnie by nie powstało, bo co z tego że ktoś ma pomysł jak nie ma pieniędzy, czasu itd
Komentarz usunięty przez autora
kek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy nie uświadczyłem problemów mając w robocie na laptopie odpalone jednocześnie vs code, netbeans, kilka kart chromium, firefoxa, klienta do bazy i parę innych programów ->
@interface: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@CaptainRumHandMorgan: Hate się bierze na visual code a na samego electrona. Ja rozumiem, że electron ma wiele plusów: że łatwo i szybko się tworzy aplikacje, jest prosty w obsłudze ale coś kosztem czegoś. Jakość aplikacji strasznie na tym cierpi a już szczególnie kiedy chodzi o zasoby. Normalnie by mi to nie
@CaptainRumHandMorgan: No dokładnie, idealnie byłoby pisać wszystko w asemblerze zamiast jak jacyś amatorzy w językach wysokiego poziomu jak C. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Elektron nie istniałby gdyby nie było takiego zapotrzebowania. Lepszy rydz niż nic. :p