Wpis z mikrobloga

@4mmc-enjoyer:
No ale to był jej wybór, czego Ty właściwie chcesz? Masz ból d--y o to, że ktoś się z nią bawił a nie Ty? Ona mogła przerwać tę ciążę gdyby bardzo chciała - nie zrobiła tego, więc ma. To jej prywatna sprawa, dlaczego uważasz, że nie jest w stanie pomagać ludziom z problemami? To jej wyuczony zawód, więc powinna jednak być w stanie pomagać innym. Idąc tokiem Twojego myślenia,
  • Odpowiedz
@Endrius: odbiegając od jej rzeczywistych kompetencji (udajmy że jesteśmy dziecinnie naiwni i wcale niema tutaj żadnej korelacji)

no nie wiem, czego właściwie chce, hmm, może nie chciałby przyjmować rad inwestycyjnych i biznesowych od bankruta? zdawać egzamin na prawko u osoby z zakazem prowadzenia? rad treningowych od suchoklatesa? rad matrymonialnych od księdza? studiów astronomicznych od płaskoziemcy? hmm nie wiem, na pewno op ma po prostu ból d--y
  • Odpowiedz
ja niestety znam jeszcze jeden, ale z niej się rodzice nie śmieją, bo są j.banymi lewakami

@Chopin_fapu: A może po prostu kochają i wspierają własną córkę. Przestępstwa przecież nie popełniła. Nie rozumiem skąd ten pogląd u niektórych, że trzeba gnoić i śmiać się z własnego dziecka, gdy coś pójdzie nie tak.
  • Odpowiedz
ale z niej się rodzice nie śmieją, bo są j.banymi lewakami i pewnie jeszcze są dumni

@Chopin_fapu: cope, lewaki swoje egalitarne poglądy mają na pokaz, w ich mózgu siedzi taki sam rasista jak w każdym innym (n.a.t.u.r.a)
  • Odpowiedz