Aktywne Wpisy
dr_minorek +69
To uczucie, gdy nowemu managerowi nie pasuje w zespole jeden ziomek (nazwijmy go Piotrek) i tępi go niemiłosiernie. Piotrek ma obroniony w zeszłym roku doktorat (co prawda w nieco innej dziedzinie, ale pokrewnej), podyplomowe z zarządzania projektami i pracuje u nas już 7 lat, prawie od początku istnienia firmy w Polsce. W sytuacji, gdy poprzedni manager odchodził do innej firmy, wszystkim wydawało się jasne kto przejmie stery. Ale z jakiegoś powodu HRy

jak można nienawidzić lata w którym jest ciepło i zielono wy musicie być chyba ulani i kazali wam siedzieć gołą dupą na skórzanym krześle bo ja nie wiem skąd takie traumy

To sie nazywa "Ubogacenie kulturowe"
No ale to był jej wybór, czego Ty właściwie chcesz? Masz ból d--y o to, że ktoś się z nią bawił a nie Ty? Ona mogła przerwać tę ciążę gdyby bardzo chciała - nie zrobiła tego, więc ma. To jej prywatna sprawa, dlaczego uważasz, że nie jest w stanie pomagać ludziom z problemami? To jej wyuczony zawód, więc powinna jednak być w stanie pomagać innym. Idąc tokiem Twojego myślenia,
@4mmc-enjoyer: ¯\(ツ)/¯
źródło: Zgoda
Pobierzno nie wiem, czego właściwie chce, hmm, może nie chciałby przyjmować rad inwestycyjnych i biznesowych od bankruta? zdawać egzamin na prawko u osoby z zakazem prowadzenia? rad treningowych od suchoklatesa? rad matrymonialnych od księdza? studiów astronomicznych od płaskoziemcy? hmm nie wiem, na pewno op ma po prostu ból d--y
@Chopin_fapu: A może po prostu kochają i wspierają własną córkę. Przestępstwa przecież nie popełniła. Nie rozumiem skąd ten pogląd u niektórych, że trzeba gnoić i śmiać się z własnego dziecka, gdy coś pójdzie nie tak.
@Chopin_fapu: cope, lewaki swoje egalitarne poglądy mają na pokaz, w ich mózgu siedzi taki sam rasista jak w każdym innym (n.a.t.u.r.a)
@Masterczulek: takich historii było mnóstwo. Sam znam 2 ze swojego otoczenia.
@4mmc-enjoyer: jakie?