Wpis z mikrobloga

Typowy Polak na #emigracja w #niemcy jest.....typowy

ZARADNY:

Rzeeznik13 1 mies. temu via Android +1
Pobieranie filmów w Niemczech, jak wygląda jak ściągać #de #niemcy

JAK GĄBKA CHŁONIE JĘZYK OBCY:

Rzeeznik13 1 mies. temu via Android +1
Ma ktoś linka może do obejrzenia online, nowego odcinka po Polsku lub z napisami ? #niemcy here i torrenty odpadają

PRACOWITY:

Rzeeznik13 19 min. temu via Android
Jest ktoś z #niemcy i ogarnia jak wygląda w tym roku wprowadzona umowa studencka w pracy i jak aok zaopatruje się w zwolnienie lekarskie, czy wogole jest płacone, jak tak to ile .

@Rzeeznik13 jeżeli poczułeś sie urażony to sorki.Musiałem to zrobić bo idealnie komponujesz się z moją wizją świata ;)

#heheszki
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Konwerter ogólnie spoko że oceniasz pochopnie, większość to wyniki cebulactwa ale ostatni wpis odnosi się do tego że pracuje fizycznie tutaj i stało mi się coś z kręgosłupem co rzutuje na to że jestem niezdolny do pracy więc jestem ciekawy co mi przysługuje bo wyczytałem że jednak coś, a tak to wiadomo przecież cebuli na wyjazd z krwi nie da się wyzbyć co mam powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@skitteles nie wiem, narazie jestem na zwolnieniu lekarskim. Dał mi jakieś tabletki i kazał leżeć. Nawet nie prześwietlil tego xdd Ogólnie dał mi też jakaś kartkę do AOK i szef mi mówił że w okresie gdy jestem na zwolnieniu lekarskim przysługuje mi niby 60% zarobków ale nie wiem czy mogę mu ufać stąd ten post na Mirko bo informacje na internecie są już przestarzałe ponieważ jestem na nowej umowie studenckiej która
  • Odpowiedz