@duncanidaho2: właśnie sobie wyobrażałam minę niebieskiego jakby zobaczył mnie z czosnkiem w pępku xD w sumie jakby było to jakoś uzasadnione to może też byśmy z ciekawości spróbowali xD to z owulacją czytaliśmy jakieś uzasadnienie, słabe czy nie - nie wiem bo lekarzem nie jestem, że "męskie" plemniki są szybsze ale słabsze a "żeńskie" wolniejsze ale dłużej dają radę. No cóż chyba trzeba będzie znowu wziąć się za eksperymenty -
@wykopkami: o no właśnie to o tym czytaliśmy. Argument o in vitro przekonuje mnie. W sumie też mi przyszło do głowy że zdarzają się bliźnięta chłopiec i dziewczynka - z jednego stosunku a nie dwóch przed i po owulacji ( ͡°͜ʖ͡°) ciekawe kto wtedy jest dominujący według metody tamtej pani? Oboje rodzice czy co xD
@JarosG: Ponoć plemniki męskie są szybsze ale krócej żyją a żeńskie (w sensie z chromosomem x) są cięższe wiec dopływają wolniej ale ich życie jest dłuższe. Wiec wszystko zależy od tego czy kobieta ma regularny cykl. No chyba że mi na bioli kłamali.
@karliTToO: jak chce zaplanować płeć dziecka niech robi to co ja w simsach. Jak mi się dziecko nie podobało to zamurowywałem, czekałem aż umrze i zabierałem się za robienie nowego. Do skutku aż miałem idealne dziecko.
@monox12: Patologia sortu najgorszego. Taka rodzina patologicznych celebrytów z mojej rodzinnej miejscowości. Jej matka to chyba z 5 dzieci miała i każde z innym konkubentem, a ta gwiazda chyba też już 2-3 ma (⌐͡■͜ʖ͡■)
@derigen90: 91 albo 92 z przewagą pierwszego. Kiblowała ze 2 lata w gimbazie i przez chwilę była w równoległej klasie(93 here).
źródło: comment_8pnLMuaG5Q5SCp5bgymLUUWsCisi2GSq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@JarosG: Ponoć plemniki męskie są szybsze ale krócej żyją a żeńskie (w sensie z chromosomem x) są cięższe wiec dopływają wolniej ale ich życie jest dłuższe. Wiec wszystko zależy od tego czy kobieta ma regularny cykl.
No chyba że mi na bioli kłamali.
Chyba kłamali, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1440662/
@derigen90: 91 albo 92 z przewagą pierwszego. Kiblowała ze 2 lata w gimbazie i przez chwilę była w równoległej klasie(93 here).
@Mega_Smieszek: facet ma jeszcze 2 synów, z różnych związków, o których ona nie wie