Wpis z mikrobloga

@MirkoFanatyk: Nie no, ludzie zasługują na to by dawać im ochłapy. Ale jest tez druga strona, gdyby ceny na pułkach były mniejsze to i ta najniższa by starczyła.
  • Odpowiedz
@MirkoFanatyk: @Finesta: znalazłem lepszą pracę, po roku dostałem awans i teraz odbieram 3 wypłaty jak poprzednio, ja może miałem szczęście.
Tobie radzę szukać i się starać, może jak potrafisz coś dobrze zrobić to założyć swoją działalność? najpierw po godzinach, potem pomyśleć poważnie? teraz generalnie fach się ceni - elektrycy, budowlańcy, rzemieślnicy, może jakiś kurs z FE?
  • Odpowiedz
@wojna wiadomo, jest praca i praca. Są zawody lepiej opłacane i gorzej, ale to minimum na jakimś rozsądnym poziomie jednak powinno być. Teraz to działa na zasadzie "przyjdź do mnie na 8-12 h pracować za pół darmo, a potem mam cię w dupie, co zrobisz, co zjesz, gdzie się prześpisz. Bylebyś jutro rano był w pracy"
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Trusky92 Wybrałem elektronikę zamiast elektryki czy elektromechaniki i to był błąd, ale największym było z zrezygnowanie z tego co lubiłem, czyli z IT.
  • Odpowiedz
ale największym było z zrezygnowanie z tego co lubiłem, czyli z IT.

@Finesta: Może nie jest za późno na to, żeby zmienić branżę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Finesta: @ddiazepam: przebijam, ale nie mam screena. W poprzedniej pracy zarabialem bardzo kiepsko, raz mi wyszlo ponizej 1200, dokladnie nie pamietam ile. Jutro moge wrzucic fote paska, bo zmienilem bank i na koncie juz sladu nie ma, a jestem po za domem.
Zeby nie bylo - normalna umowa o prace na czas nieokreslony w pelnym wymiarze czasowym bez zadnych dodatkow xD.
  • Odpowiedz