Aktywne Wpisy
pieknylowca +541
XD a potem jesteś z taką w związku i ona wszystko konsultuje ze swoimi pie*dolnietymi kolezaneczkami. Słowo daję, takim jak proszą o 100zl to się daje 99,97 żeby resztę dołożyły koleżanki które zawsze muszą dorzucić do wszystkiego 3grosze. #rozowepaski #zwiazki #p0lka

m__w +315

https://xiaomi.eu/community/threads/7-8-17.41122/
#miui #xiaomi
Zainstalowałem i dużych różnic nie ma. Nowy motyw, ale też nie ma tych starych (Gold, rose), funkcja dwóch okien. Ciekaw jestem jak z baterią, ale to przetestuje w czasie, bo jak na razie mam wrażenie, że jest gorzej.
Ale w sumie nie wgrywałem jeszcze ROMów na Xiaomi i nie bardzo ogarniam.
Musiałbym odblokować bootloader żeby wgrać ten system i on mi go ponownie zablokuje? Co jeżeli ponownie będę chciał wgrać system? Znowu trzeba odblokować? Może nawet znowu wysyłać wniosek o zgodę? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie to co stare dobre forum.android.com.pl (✌ ゚ ∀ ゚)☞
W sumie to zapomniałem o tym, że może tam znajde jakieś przydatne informacje.
No więc o co chodzi z tym zablokowanym bootloaderem skoro jest na stałe odblokowany? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Standardowo bootloadery są zablokowane i trzeba je odblokować. Po odblokowaniu są odblokowane na stałe, ale nożna je spowrotem zablokować
Cały czas myślałem że ten zablokowany bootloader w tabelce odnosi się jakoś do tego systemu xiaomi.eu i on jakoś wymaga odblokowania albo że go ten system blokuje, a nie że to jest informacja czy dany model telefonu ma zablokowany bootloader ( ಠ_ಠ)
Dziękuję jeszcze raz.