Aktywne Wpisy

zlimer +346
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +81
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Nosz... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Reality: Wyobraź sobie że siedzisz na forum by porozmawiać z innymi ludźmi i codziennie jesteś zaspamowany pytaniami o podstawowe rzeczy, codziennie to samo. Dziwi cię że im się nie chce odpisywać? To trochę tak jak z mirko
@plushy: W takim razie po co w ogóle odpisują? Nie lepiej pozostawić temat tym, którym odpisać się chce? ;-)
Tu nie chodzi o dublowanie tematu, ale o to, że nawet jeśli szukasz czegoś przez wyszukiwarkę to i tak na elektrodzie cię tam
@Bhilobun: Tak, jest to pewien problem ale to nie jest duplikat tylko dla ciebie. Szukasz temat w google jak podłączyć żelazko do kontaktu, nie znajdujesz i zadajesz pytanie na forum. Ktoś kto jest stałym bywalcem na forum widzi to i ponieważ widział już tego
Komentarz usunięty przez moderatora