Aktywne Wpisy
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.3% (961)
- Nie 52.8% (1398)
- Nie wiem / sprawdzam 11.0% (291)
lexico +163
Ładnemu we wszystkim ładnie. Znam przypadki gdzie dziewczyna ubrana w taki sposób (czyli skromnie, wręcz byle jak) ma o wiele więcej atencji niż dziewczyny wystrojone w ładne outfity z ładnymi makijażami i fryzurami. Najlepszy test na to czy jesteś ładna to ubierz się jak w domu do sprzątania i zobacz czy ktoś jest toba zainteresowany. #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: to wrzucić zdjęcie na wykop i zobaczyć ile atencji będziesz miała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: bo czasami po prostu ładna, skromnie ubrana dziewczyna, jest sto razy bardziej atrakcyjna niż kobieta ubrana i umalowana jak panna z Roksy. Przynajmniej dla mnie.
Zaakceptował: Asterling
Wszystko fajnie ale ona ma pełny makijaż plus taka bluzka to na pewno nie outfit do sprzątania xD
Uwielbiam te posty o nauralnych dziewczynach bez makijażu xDDDD
@Gaboleusz: Widzę jako jeden z niewielu mnie rozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)