Aktywne Wpisy
malkontent +56
Skąd w kobietach tyle próżności? Jestem na wakacjach za granicą i co druga młoda juleczka strzela sobie focie w klimacie soft p---o albo jak do reklamy na roksie. Wydymają usta jak do loda, wypinają d--y i c---i. Co się stało z naszym społeczeństwem? Dlaczego młode kobiety czują potrzebę żeby zwracać na siebie uwagę dupą i cyckami? Czy kobiety zdają sobie sprawę, że same kreują się na obiekty seksualne? Jak traktować poważnie takie

arinkao +119
Placki ziemniaczane po bandycku - z gulaszem wieprzowym i borowikami, na górze pulpa paprykowa z rydzami, cebula dymka (ʘ‿ʘ)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250731_155407
Pobierz

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to fakt, że tło ikonek wielu aplikacji jest inny...Dla przykładu- Wcześniej ikonka aplikacji opera miała fioletowe tło, teraz jest ono białe...Co ciekawe, w google play widze że tła tych aplikacji są białe (Albo nie ma ich wcale)- ale wcześniej nakładka fajnie nakładała te tła automatycznie i fajnie to wyglądało...A teraz wszystko jest białe...Już lepiej by to wyglądało jakby w ogóle nie było tego tła...Ma ktoś z was podobny problem po aktualizacji?
Screenshoty na dole, nie mam screenshotów zrobionych przed aktualizacją
#xiaomi #miui #android
źródło: comment_Gpa6r4ss7NwvlAtZaW4eeXxc8qoPiKC2.jpg
Pobierzźródło: comment_ekPYE5gmHOZduqgNfLTUJIYMFyEHunRF.jpg
Pobierzźródło: comment_DchDnov10r05XiRtY1LTJI7filXazAAu.jpg
PobierzPo prostu zmień sobie ikonki na jakieś inne.
źródło: comment_rTImF6etfUEQNuRJ3qFGUN7TASNbv8R9.jpg
Pobierzźródło: comment_loDrI5VfVnLduJMocGx6osaK6PHCrXz0.jpg
PobierzWcześniej wyglądało to o niebo lepiej...
źródło: comment_eBFqwEfrIFw2qHlnTgsdmpevu6GmrKQa.jpg
Pobierzźródło: comment_BcSBURIRURTp2oINo8qrJF5T9OI9F6xS.jpg
Pobierzźródło: comment_vGq8EBPxwWTf6ZQgOdeur6EPBniD2y5b.jpg
PobierzNa ekran blokady mam forest stories, jest super ʕ•ᴥ•ʔ