Wpis z mikrobloga

@Bow_Echo no tak to jest. Ja w jakimś trójkącie bermudzkim mieszkam bo mnie większość omija zjawisk meteorologicznych xd ale ostatnio tak wjalo, że nalamalo gałązek i kilka większych gałęzi.
  • Odpowiedz
@Bow_Echo: jak zwykle nie u mnie, a chciałbym jakąś mocną burze ( ͡° ʖ̯ ͡°) no może nie taką żeby ludziom domy niszczyła, ale żeby była mocna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Areooo51:
ja wole nie, przez tą wredną pogodę straciłem nie mało. W tym roku na szczęście,, tylko 10 metry płota, na który spadła jabłonka po Bow Echo z lipca tego roku. I tak cud, że więcej szkód nie było. A w mojej okolicy zniszczeń do cholery, Podlaskie.
Teraz z prognoz wychodzi że jebutnie na wschodzie...
  • Odpowiedz
@Areooo51:
na pierwszy rzut oka, to w sobotę zacznie się przemieszczać przez kraj zimny front od niemiec. Myślę że zachodnia Polska nie ucierpi, zaś wschód ma przesrane... jeśli będzie tak jak myślę. Długo by opowiadać. Nara.
  • Odpowiedz
@Areooo51:
Ostatnio ten nieszczęsny front stacjonował( falował) na granicy niemiec. Stąd mieliśmy w Polsce sporą huśtawkę. Teraz raczej szybko się przemieści i największe niebezpieczeństwo będzie tam, gdzie będą największe skrajności. Czyli w środkowej i wschodniej Polsce -Sobota po południu i wieczorem.
Oby tak było jak piszę. Bo jak będzie jak ostatnio, to znowu w piątek na zachodzie będą szaleć burze... Ale jak to mówią "piorun dwa razy w te same
  • Odpowiedz