Aktywne Wpisy
Ejmen +17
#siatkowka Co w sumie stoi na przeszkodzie w tym kraju, żeby zacząć promować siatkówkę na masową skalę. Zadbać o oprawę Plusligi, uczynić grę jeszcze bardziej widowiskową. Z koszykówką amerykanom się udało, NBA zna każdy a przecież to ta sama dyscyplina co w Eurolidze. Trochę chęci, pieniędzy i siatkówka byłaby tutaj nr.1. Tutaj sportowcy i działacze podchodzą na poważnie do sprawy, są konkreti, a nie #!$%@? alkoholicy disco polowcy złodzieje z PZPNu
prawiczek92 +5
☐ Przygotowujesz się do nowego sezonu w swoim klubie by udowodnić każdemu że rzeczywiście jesteś materiałem na jednego z najlepszych piłkarzy na świecie.
☐ Sumiennie wypełniasz swoje zobowiązania kontraktowe w oczekiwaniu na porozumienie między klubami.
☑ Olewasz obowiązki, nagle znikasz, unikasz kontaktu z kolegami z drużyny i zarządem klubu, strzelasz focha bo Twój klub oczekuje sporego zwrotu z inwestycji w Twój talent.
#pilkanozna #plotkitransferowe
@Minieri: co ciekawe, Aubameyang też nie ułatwił życia sztabowi BVB.
Na live chacie (chyba przez Instagram) na pytanie fana czy chce wrócić do Milanu powiedział: "ja chcę, ale oni śpią, to co ja mam zrobić"?
No i potem jeszcze naśladował spikera z San Siro, wołając "a
Stwierdzam tylko, że Auba chęcią odejścia nie ułatwia pracy włodarzom BVB, którzy powoli muszą pogodzić się z odejściem 2 kluczowych zawodników (bo z niewolnika nie ma pracownika, a nawet jakby Dembele został to karnie grałby w rezerwach).
Donnarumma z jego agentem też myśleli, że raz-dwa przeniosą młodego bramkarza za grosze do Realu czy PSG (i z grubą prowizją dla Mino), ale Yonghong
Jak dojdzie do transferu to musza #!$%@?ć Messiego żeby sobie zrobić tercet #!$%@?. Suareza już mają xD
@Zashi: @Minieri: Tylko BVB nie może sobie na coś takiego pozwolić, gdyż jest spółką akcyjną. Jak dobrze pamiętam to klub kontroluje mniej niż 10% akcji, a prezes odpowiada przede wszystkim przed radą nadzorczą. Akcjonariusze nie będą zachwyceni perspektywą "marnowania" zawodnika na którym można zarobić 100 milionów euro, nawet jeśli to szczeniak bez
Ogólnie co jakiś czas się znajduje taki "niesamowity" przypadek - nie wiem czy chodzi o kasę czy o ambicję, bo jednak Barca, a BVB to spora różnica. Szkoda tylko, że niektórzy zawodnicy są tak bardzo zaślepieni, że rujnują własne kariery.