@smaledz: W ostatnim komentarzu napisal, ze byl w wiezieniu i zrobilby to raz jeszcze, czy takie jednostki nie sa skrajnie niebezpieczne i powinny byc trzymane w odosobnieniu do konca swoich dni?
@pomaranczowy_anon znajdź mi miejsce gdzie napisałem, że byłem w więzieniu. Kolejny kretyn nie potrafiący czytać ze zrozumieniem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Daleki_Jones Czytaj ze zrozumieniem. Jeden nie potrafiący rozumnie odczytać, a kolejny frajer powtarza kłamstwo i dodaje kolejne wizje. Tak właśnie powstają plotki i przełamania ;-)
@smaledz Nie jestem żaden alfa. Mam jednak swoje zasady jak już napisałem. W przeciwieństwie do większości z was nie schowalbym głowy w piasek tylko działał. Wy to zapewne takie frajery jak przy wykopie z człowiekiem który pomagał przy wypadku i poprosił jednego z gapiów aby poświęcił mu telefonem, który późnej przytulił. Żal mi was i mam nadzieję, że ktoś kiedyś pomoże waszym koleżankom w momencie naprawdę krytycznym. Wtedy zrozumiecie, że na
@farmaceut Mi to lata koło d**y tak naprawdę. Kiepy twojego pokroju szukają sensacji, bo ktoś ma wiecej odwagi i nie boi się stanąć w obronie dziecka czy kobiety. Nie wziąłem wyłącznie poprawki na jedno. Sami jesteście tak p-------i, że mentalnie jesteście babami z fujarą między nogami.
źródło: comment_mvu74aNwqUmJk5jZs61W0s0aCkuKLgUK.jpg
PobierzWy to zapewne takie frajery jak przy wykopie z człowiekiem który pomagał przy wypadku i poprosił jednego z gapiów aby poświęcił mu telefonem, który późnej przytulił. Żal mi was i mam nadzieję, że ktoś kiedyś pomoże waszym koleżankom w momencie naprawdę krytycznym. Wtedy zrozumiecie, że na