Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@lavinka wiem, że zabrzmi to szowinistycznie, ale ponad 300 to bardzo dobry wynik szczególnie jak na kobietę. Bo jednak jeździ Was mniej na rowerze, a podróżników kobiet jest jeszcze mniej.
  • Odpowiedz
@metaxy: omg tyle pieknych miejsc na ziemi a Ty tracisz czas na zobaczenie kazdej dziury w Polsce gdzie wszystko tam prawie takie samo
  • Odpowiedz
@metaxy: Większość kobiet ma inne możliwości fizyczne, nie ścigam się z facetami, to oczywiste. Jednak znam sporo lasek, które bez problemu zrobią 200km dziennie. Ja jestem słabosilna, ale nie lubię siedzieć w domu... jednak wcześniej podróżowałam głównie pociągami. Rowerem na większe dystanse jeżdżę w sumie od 10 lat może. I mam nadzieję tak długo, jak się da. :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@metaxy: omg tyle pieknych miejsc na ziemi a Ty tracisz czas na zobaczenie kazdej dziury w Polsce gdzie wszystko tam prawie takie samo

@mulen heh byłem na Islandii, Tajwanie, 3/4 krajów Europy, Alpy włoskie i francuskie, karmiłem fiordy w Norwegii, więc nie bój się moim zmarnowanym czasem. Na szczęście marnuję go tylko sobie.
  • Odpowiedz
A toto czerwone np. w Małopolsce to co? Teleportowałeś się tam czy innym środkiem komunikacji zajechałeś?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
A toto czerwone np. w Małopolsce to co? Teleportowałeś się tam czy innym środkiem komunikacji zajechałeś?
@Vit77 czerwone to poprzedni rok. Czyli była tam dziura i jechałem przez tereny, które już miałem zaliczone wcześniej.
  • Odpowiedz