Aktywne Wpisy
Mirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i
dzony77 +289

Na vinted.pl jakaś dziewczyna założyła temat, że pod stołem w salonie znalazła kawałek czarnego opakowania. CSI vinted szybko doszło do wniosku, że to fragment opakowania od prezerwatyw. Autorka uparcie twierdzi, że używają innych prezerwatyw, w innym opakowaniu, więc musiało dojść do zdrady, a w komentarzach odbywa się lincz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sama nie wiem, czy przejść się po pokoju, czy raczej podziwiać zdolności detektywistyczne, jeśli to serio dowód zdrady ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #vinted
https://www.vinted.pl/forum/nie-m-w-nikomu-ale-dot-dot-dot/1311746-kawalek-p----------y?page=1
źródło: comment_47so2nfCNW9w8jG7Q9UYvfmhCuW3I6yP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To ze zdjęcia faktycznie wygląda jak kawałek opakowania Skynów, więc nie dziwię się
Boże, kocham to forum. XDDD
Tam od cholery jest tego typu historyjek, co przegniłam to moje. (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
@fishery a co jeżeli jej linijka różowa? Moja jest zielona mogą różnie mierzyć
źródło: comment_yZ3r8atTjKRiUM1wlNkwtMvz9P0dDlTV.jpg
Pobierz@good: Kiedy to jest Unimil Skyn. Sam używam tylko takich i doskonale poznaję charakterystyczny kształt i opakowanie.
Aż się przeszedłem do condominium koło łóżka - dokładnie to samo.
Dziewczyna ewidentnie znalazła w domu końcówkę od p----------y. Nie wiem czy to śmieszne.
@CichySzelestOka: Chooj tak czy siak ZDRADZIŁ!
co to k---a jest strój użytkownika wykopu w wiadomosciach? xD
źródło: comment_CZecuSZjx89unStGUMrRTBJTLeZEH54s.jpg
PobierzMężczyźni mają naprawdę ciężko, chociaż podobno każda z was "nie jest taka jak inne" ( ͡º ͜ʖ͡º)