Wpis z mikrobloga

Smoki są za bardzo przykokszone. Tak na prawdę Danka nie potrzebuje do bitew i zdobywania żadnej armii, jak jednym smokiem zrobi oblot parę razy i niszczy armię. To co dopiero trzema. Trochę to chwieje szansami, jak niby je pokonać? To tak jakby uzbrojony marine wpadł do przedszkola autystycznych dzieci...
A te Lanisterowskie geniusze też dobrzy, jednego skorpiona zbudowali... Tam powinni rzemieślnicy zasuwać je dzień i noc, jakby mieli kilkadziesiąt sztuk i kilkaset ziomków do obsługi to może coś by ugrali.. ech
#got
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mam_na_imie_czosnek: Nie że z-----y serial, tak chcieli je pokazać to takie są. Myślę że celowo było to tak zrobione żeby tą kolosalną przewagę unaocznić że kim są potęgi wobec jednego jaszczura. Ale jest to niebezpieczne z punktu widzenia mieszkańców westeros, taka wręcz boska siła Danki... jak tu wierzyć że będzie dobra i sprawiedliwa jak jest niezniszczalna i nawet teoretycznie nie ma jak jej pokonać.

Chyba że nikt nie podejrzewał jak
  • Odpowiedz
@Mam_na_imie_czosnek: Tylko ile te smoki maja lat? Gady jak gady powinny rosnac wolniej i przez cale zycie. Smoki Danki wygladaja jak by mialy z 30 lat a optymistycznie zakladam, ze maja chociaz z piec. Dobrze, ze najpewniej wszystkie padna bo jak by ktorys przetrwal to za kilka lat byl by wielki jak kontynent.
  • Odpowiedz