Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi się wydaje, czy Owsiak sam upolitycznia woodstock? Nigdzie nie słyszałem takiego wprowadzania polityki jak wczoraj na samym końcu około trzeciej w nocy. Nie mogłem już tego słuchać, nie dosyć że mówił tak bardzo prostacko, że aż bolało w uszy to jeszcze wyzywał różnych polityków - chwile wcześniej mówiąc że są bardzo profesjonalni (że organizacja i on) i żeby się politycy od nich odczepili. Słabo. #owsiak #woodstock #polityka
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turocki: Też na to zwróciłam uwagę. Co prawda mam na myśli poprzednie woodstocki, ale pewnie było podobnie. Przerażało mnie zawsze nieco, jak charyzmatycznie i nieco manipulacyjnie się wypowiada. Tworzy bardzo podział na "my-oni", a to chyba się nieco kłóci z ideą wspólnoty, pokoju i miłości.
  • Odpowiedz
@SmutekToJa: Tak. Człowiekiem profesjonalnym powinno być się przez całe życie. A co do podwyższonego zagrożenia, to nie powiesz mi że jest tam tak samo bezpiecznie jak na przykładowym koncercie Szopenowskim w Warszawie ;)!
  • Odpowiedz
@Turocki: jest tam tak samo bezpiecznie jak na każdym otwartym festiwalu gdzie wstęp jest darmowy i on nie musi być profesjonalny, zrobił dla szpitali w polsce więcej niż te wszystkie darmozjady od 89 razem wzięte
  • Odpowiedz
@Blaskun: PiS nadaje na PO, PO na PiS, serio, jeden uj. :-D

@SmutekToJa: Oj, byłam ostatnio chyba 3 lata temu i też było "nie dajcie sobie wmówić, że jesteście tacy i owacy, pokażmy tym takim i owakim to i tamto". wykrzykiwane przez 20 minut ku uciesze tłumów. Ewidentne tworzenie frontu i dzielenie na "nas" i antagonistów.
  • Odpowiedz
  • 4
@Turocki zaraz zaraz... Politycy atakują jego festiwal, to chyba naturalne że odpowiada na ich ataki?
To PiS upolitycznil woodstock. nie Owsiak
  • Odpowiedz