Wpis z mikrobloga

@wasiuu: 4,5k XD nawet gdyby, ziomek najpierw placisz za kurs jakies 10k zł (niemasz płacone:)) do tego, niema cie kilka/nascie tygodni w domu wedlug mnie to wciaz malo (chodz 4,5k to duzo, bo o takich pensjach w polsce nie slyszalem XD)
  • Odpowiedz
@yellowshadow: weź mnie nie rozśmieszaj, polecam ci stosować zasadę "zabieram głos, gdy wiem o czym mówię". Kursy kosztują max 6500zł, a każdy chętny dostanie bez problemu dofinansowanie z urzędu pracy. Co do pracy, na krajówce jest praktycznie to samo co po zachodzie, tylko trzeba trochę odwagi, żeby dupe ruszyć za Odrę. Moi kierowcy są co piątek wieczorem w domu i zarabiają po 7-8 tysięcy. Jeżeli sądzisz, ze dla ludzi, których
  • Odpowiedz
Jeżeli sądzisz, ze dla ludzi, których jedynym wyborem poza kierownicą byłaby praca fizyczna za 2-3k, takie zarobki są za niskie, to szkoda mi już strzępić ryja.

Zbyt ogólniasz. To prawda, że są kierowcy którzy potrafią tylko to, ale zdecydowana wiekszosc jeździ bo w swoim zawodzie nie zarobi tyle co za kółkiem.
Skoro 8k to za dużo to ile powinien zarobić taki kierowca? 5k? Uwzględniając dodatkowe koszty życia ponoszone w trasie i rozłąkę
  • Odpowiedz