Wpis z mikrobloga

Gdy wejdziesz na główną i dowiadujesz się, że kolejne niemieckie miasto jest stracone XD
#4konserwy wy rzeczywiście wierzycie w te doniesienia o hordach dzikusów i biednych policjantach 'bojących się wjeżdżać w niektóre dzielnice'? XD

#bekazprawakow #niemcy #4konserwy #neuropa #islam #polityka
tutirutu - Gdy wejdziesz na główną i dowiadujesz się, że kolejne niemieckie miasto je...

źródło: comment_LFB8OJx5jdl1VspDf812u6yTKYjwvSXh.jpg

Pobierz
  • 95
@kiera1: miałem akurat pisać, że polurkowałem internet, Twittera, instagrama (XD) w poszukiwaniu informacji o Duisburgu i tych dzielnicach imigrantów. I wiesz co znalazłem? Nic. XD

Naprawdę sądzisz, że w dobie powszechnego dostępu do internetu, social media i aparatów 4k w telefonie nikt by nie informował o zamieszkach, rozruchach ulicznych czy większych problemach w mieście? Czy to może ta 'niemiecka cenzura' która jakoś nie działa w przypadku gównoportalu jakim jest euroislam.pl?

Co
@tutirutu: Nie wiem kim jest ator ale mniejsza z tym.

Problem w Szwecji istnieje, jest wiele stref No-Go, gdzie biali naprawdę nie mają wstępu. Po prostu trzeba weryfikować prawicowe artykuły, które często są pisane dla picu ;)
@grypa-grypowska: i Niemcy tak pobłażliwie na to patrzą? Nie znajdzie się tam ani jeden trzeźwo myślący, który by wylał swoje żale na Twitterze czy gdziekolwiek w internecie jak to imigranci palą samochody, gwałcą kobiety a przykaz z góry ich ułaskawia?

@kiera1: strefa no-go to chochoł a prawdziwym określeniem powinno być 'szemrana dzielnica'. Z takimi miejscami gówna ma do czynienia religia, a są efektem biedy, głupoty i desperacji ludzi tam mieszkających.
@tutirutu: Chochoły to Ty wypisujesz. Porównywanie Warszawskiej Pragi do stref No-Go to szczyt zakłamania, bo tam nie panuje żadne prawo, policja nie ma prawa wstępu ani biali ludzie. Tam panuje anarchia w pełnym tego słowa znaczeniu.

I dziwne że nie widzisz zależności pomiędzy imigrantami a przestępczością i biedą. Biali rodowici Szwedzi potrafią pracować i żyć na normalnym poziomie, natomiast tam gdzie są imigranci jest syf, bieda, brak asymilacji i cywilizacyjne zacofanie,
@grypa-grypowska: może po prostu w Niemczech jest mniejszy odsetek ludzi o ograniczonym światopoglądzie?

Mieszkam w mieście, które posiada swoją własną dzielnicę Cyganów. Okolica raczej nieciekawa, śląskie familoki, brud i po zmroku może być niebezpiecznie. Policja tam jest częściej widywana niż gdziekolwiek indziej. Magia? Czary? XD
Raczej logiczne podejście służb, które częściej patrolują dzielnice ryzykowne niż jakieś osiedle emerytów.
@kiera1: widzę zależność pomiędzy biedą a przestępczością. Brak asymilacji to złożone zagadnienie bo z jednej strony mamy do czynienia z niechęcią i brakiem zaufania białych jak również wycofaniem i niechęcią imigrantów. To nie jest tak, że każdy imigrant jest super a białe społeczeństwo jest narzędziem ucisku. Debile tacy jak redagujący euroislam powielają kłamliwe informacje, celowo doprowadzając do eskalacji nienawiści i przemocy.

Artykuł który przytoczyłeś jest po szwedzku i traktuje o tym