Aktywne Wpisy
Tulky +46
W wpisie napisałem, że jako 27-latek spotykam się z 16-latką. W komentarzach oczywiście fala oburzenia. To teraz napiszę jak to wygląda z mojej perspektywy.
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
*1. Jak się poznaliśmy?*
Byłem na imprezie z okazji 25 urodzin mojej koleżanki. Byli tam zarówno jej znajomi jak i rodzina. Wiadomo, jak jest. Trochę wypiłem i po prostu strasznie chciało mi się tańczyć. Zapraszałem dziewczyny w moim wieku do tańca i po 1-2 tańcach wracały do stołu,
Co wybierasz
- Wybieram 16-letnią Bachledę-Curuś 77.7% (811)
- Wybieram 30-letnią Bachledę-Curuś 22.3% (233)
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#4konserwy wy rzeczywiście wierzycie w te doniesienia o hordach dzikusów i biednych policjantach 'bojących się wjeżdżać w niektóre dzielnice'? XD
#bekazprawakow #niemcy #4konserwy #neuropa #islam #polityka
Przejedź się do Niemiec czy Francji do dzielnic imigrantów, wtedy pogadamy ;) Bo zakłamywać rzeczywistość przed komputerkiem to każdy może.
Naprawdę sądzisz, że w dobie powszechnego dostępu do internetu, social media i aparatów 4k w telefonie nikt by nie informował o zamieszkach, rozruchach ulicznych czy większych problemach w mieście? Czy to może ta 'niemiecka cenzura' która jakoś nie działa w przypadku gównoportalu jakim jest euroislam.pl?
Co
to tak jakby polscy menele zajeli jakies dzielnice rzeszowa czy sosnowca
nie tyle policja sobie nie daje rady, co jest przykaz z gory zeby islamskich meneli traktowac poblazliwie, podobnie jak u nas sie nie rusza cyganow, ani policja specjalnie w cyganskie czy czeczenskie osiedla nie wjezdza i nie interweniuje.
@tutirutu: To samo Szwecja. A na yt kolejne filmiki od mlodych polskich par mówiacych, że wyjazd z Polski do Szwecji Niemiec był bardzo dobra decyzją. No co oni wykopu nie czytają?
Problem w Szwecji istnieje, jest wiele stref No-Go, gdzie biali naprawdę nie mają wstępu. Po prostu trzeba weryfikować prawicowe artykuły, które często są pisane dla picu ;)
@kiera1: strefa no-go to chochoł a prawdziwym określeniem powinno być 'szemrana dzielnica'. Z takimi miejscami gówna ma do czynienia religia, a są efektem biedy, głupoty i desperacji ludzi tam mieszkających.
no patrza na to poblazliwie, tak jak u nas sie patrzy poblazliwie na cyganow czy czeczenow, a to podobna zaraza
przeciez masz chocby ukrywanie faktu o zabawach w sylwestra? po 3 miesiacach dopiero ujawnili skale tych macanek
no i dochodzi fakt, ze niemcy sa przyzwyczajone do emigrantow, bo tam od lat 70-tych rocznie przyjmowali minimum po 10 000 azylantow, wiec nikt specjalnie nie protestuje
I dziwne że nie widzisz zależności pomiędzy imigrantami a przestępczością i biedą. Biali rodowici Szwedzi potrafią pracować i żyć na normalnym poziomie, natomiast tam gdzie są imigranci jest syf, bieda, brak asymilacji i cywilizacyjne zacofanie,
Mieszkam w mieście, które posiada swoją własną dzielnicę Cyganów. Okolica raczej nieciekawa, śląskie familoki, brud i po zmroku może być niebezpiecznie. Policja tam jest częściej widywana niż gdziekolwiek indziej. Magia? Czary? XD
Raczej logiczne podejście służb, które częściej patrolują dzielnice ryzykowne niż jakieś osiedle emerytów.
Artykuł który przytoczyłeś jest po szwedzku i traktuje o tym