Mam 27 lat i spotykam się z 16-latką. Komu to najbardziej przeszkadza? Oczywiście moim koleżankom 23+ xD. Nawet staremu mojej dziewczyny to nie przeszkadza i mnie zaprasza co chwilę na wódeczkę. (。◕‿‿◕。)
@stormi: mogę ci to wyjaśnić , z reguły tacy faceci posiadają kasę , są przystojni lub dobrze się ruchają, czasem posiadają wszystkie te atrybuty i ich wartość jest wysoka w oczach kobiet , jak obie strony tego chcą to największy ból d--y mają z reguły ludzie którzy sami są ze sobą lub w swoich związkach nieszczęśliwi, albo by chcieli ale nie mają możliwości, tak wynika z moich obserwacji a 36
@Tulky: nie miałbym nic do związku powiedzmy 21 czy 23 latki z 40 latkiem, bo wtedy obie osoby są dorosłe. Ale 16 latka to jednak jeszcze dziecko i w głowie ma siano. Więc od razu wygląda to tak jak chciałbyś jej naiwność wykorzystać.
@Tulky no i elegancko. 15-20lat to najlepszy wiem u kobiety. Sam jestem w związku z panną 8 lat młodszą i jest zajebiście.
Największy ból d--y o to mają prukwy w moim wieku xD "widocznie żadna kobieta w twoim wieku cię nie chce" - otóż mylisz się karyna jedna z drugą. To ja ich nie chce ( ͡º͜ʖ͡º) najlepsze co może zaoferować kobieta mężczyźnie to jej
#zwiazki #s--s #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@stormi: bo się jej szybko pozbędzie z domu
@pwone: A ktoś pytał ciebie o zgodę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej jakbyś był dojrzały, ale jak widać to Ci nie grozi
Największy ból d--y o to mają prukwy w moim wieku xD "widocznie żadna kobieta w twoim wieku cię nie chce" - otóż mylisz się karyna jedna z drugą. To ja ich nie chce ( ͡º ͜ʖ͡º) najlepsze co może zaoferować kobieta mężczyźnie to jej
No i o wilku mowa XDDDDDDD
Pozdrawia 30 letni chłop z 22letnią partnerką z którą jest od 6 lat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)